Kollektivhuset debutterede med kuntudstilling

Fredag 23. juni 2017 kl. 15:11

Kollektivhuset debutterede med kuntudstilling
Randers-kunstneren Finn Halskov har udstillet siden starten af 1980'erne. Foto: Kurt Helge


Kollektivhuset debutterede med kuntudstilling
Til fernisering hører sig lidt frisk drue. Foto: Kurt Helge
Kollektivhuset i Randers er nu også et galleri, der fredag havde sin første fernisering, hvor kunstneren Finn Halskov var omhyggeligt udvalgt af centerleder Helle Dreisig.

"Det er en kunst at vise kunst og at finde den kunst, man gerne vil vise frem. Finn Halskov er en af mine bekendte gennem mange år, så det var naturligt, at det skulle være hans billeder, der danner ramme om den allerførste kunstudstilling på Kollektivhuset, siger Helle Dreisig.

Meningen med kunstudstillingen er, at den skal være den første af mange. Først og fremmest med lokale kunstnere og med det mål, at huset selv kan købe mindst ét billede fra hver udstilling, sådan at både den igangværende udstilling og de enkelte værker fremover vil kunne glæde og fornøje de ældre i hverdagen.

"I dag har vi så fernisering samtidig med, at vi har et arrangement for pårørende, fortæller Helle Dreisig. Den dialog, som vi har, er vigtig til hverdag, men derfor føles det da rart at give de pårørende mulighed for at få en ekstra oplevelse.

Randers-kunstneren Finn Halskov har udstillet siden starten af 1980'erne. Han har været omkring mange forskellige temaer, maler alsidigt og ofte i serier, som det bliver demonstreret ved udstillingen på Randers Kollektivhus.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.