Socialdemokratiet i hængekøjen

Søndag 18. juni 2017 kl. 13:53

Socialdemokratiet i hængekøjen
Christian Brøns, Fyensgade 10, Randers - medlem af Randers Byråd (V).
LÆSERBREV Af Christian Brøns, Fyensgade 10, Randers - medlem af Randers Byråd (V).

Liberal Alliances spidskandidat, Anders Burlund, har på det seneste efterlyst Socialdemokratiets politik og visioner frem mod kommunalvalget i efteråret. Jeg kan kun bakke Anders Burlund op i, at Socialdemokratiet og deres spidskandidat, Torben Hansen, er nærmest usynlige og har lagt sig godt til rette i hængekøjen.

Viljen til at finde fælles løsninger er blegnet i takt med, at kommunalvalget rykker tættere og tættere på. I stedet har Socialdemokratiet med Torben Hansen i spidsen isoleret sig med den yderste venstrefløj. Her er det eneste svar på samtlige udfordringer blot, at man skal sætte skatten op og grave endnu dybere i borgernes lommer – det til trods for, at vi i Randers allerede har en høj kommuneskat sammenlignet med andre kommuner.

Derfor bliver det spændende at høre Torben Hansen og Socialdemokratiet, hvor stor en skattestigning han vil love borgerne til efteråret. Er det 1 mia., som Velfærdslisten har foreslået eller måske hele 2 mia. som Beboerlisten ønsker?

I hvert fald ville det ikke være for meget at kræve, at Socialdemokratiet kommer på banen og melder ud, hvor meget skatten skal stige, og hvilke visioner de har for vores kommune.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.