Tømrerelever tæt på innovationspris

Fredag 16. juni 2017 kl. 15:37

Tømrerelever tæt på innovationspris
Alexander Elfing, Marcus Lauersen, Victor Møller, Frederik Sass og Viktor Overgård, der her sidder i deres møbel


Tømrerelever tæt på innovationspris
Fem tømrerelever fra Tradium er i finalen i den landsdækkende konkurrence om at vinde Innovationsprisen 2017. De har regnet, designet og bygget et kreativt møbel, der passer ind i den nye tømrerskole.

Opgaven lød på at udvikle og bygge et kreativt møbel, der kan passe ind på en uddannelsesinstitution. De fem tømrerelever satte overliggeren højt, og ville ikke bare lave et møbel. De besluttede, at det både skulle have flere funktioner og samtidig passe ind i arkitekturen på den nye tømrerskole.

"Vores ide er tiltænkt vores nye Tradium Tømrerskole, både som et bidrag til det indendørs og udendørs studiemiljø. Vores ide er en stol med en skammel, som understøtter de runde konstruktioner, der er inde i bygningen. Samtidig kan stolen samles til et bord eller en rund sofa, hvis man sætter fire sammen, fortæller Alexander Elfing fra gruppen.

Gruppen har arbejdet på projektet i halvanden uge. De har bygget flere prototyper for at finde det helt rigtige design. Eleverne synes, det har været en god udfordring samtidig med at de har kunnet vise, hvad der er særligt fedt ved tømrerfaget.

"Noget af det fascinerende ved at være tømrer er, at man lave ting selv og kan lave alt i træ. Samtidig kan man være ude og være aktiv, og vi har også fundet ud af, hvad vi hver især er rigtig gode til, siger Marcus Lauersen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Alexander Elfing, Marcus Lauersen, Victor Møller, Frederik Sass og Viktor Overgård, der her sidder i deres møbel
© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.