Grand Prix Anja synger i storcentret

Søndag 28. maj 2017 kl. 09:00

Grand Prix Anja synger i storcentret
Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2017, Anja Nissen, kommer og synger nummeret 'Where I Am'
OPEN BY NIGHT bliver i selskab med Anja fra melodi grand prix - hvis du tager i Randers Storcenter. Lærke Marquard fra børnenes MGP kommer også.

Fredag 2. juni fra kl. 10-22 står butikkerne klar inden pinsen og fars dag.

Anja Nissen, vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2017 kommer og synger

Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2017, Anja Nissen, kommer og synger nummeret 'Where I Am', som hun selv har været med til at skrive.

" 'Where I Am' handler om, at man skal blive bedre til at give sig hen i et forhold. Jeg var selv i et forhold og var virkelig forelsket, men jeg stillede for mange spørgsmål ved det og holdt mig tilbage, selv om jeg ikke havde nogen grund til det. Og når man gør det, fungerer et forhold jo ikke. Så den handler om, at man skal være åben og ikke holde sig tilbage," siger Anja, som er født og vokset op i Sydney i Australien med sine danske forældre.

Det er første gang, at den dansk-australske sangerinde udgiver en af sine egne sange.

Børne MGP's Lærke kommer også
Den populære og dygtige pige Lærke Marquard, gæster også Randers Storcenter. Lærke besøgte Randers Storcenter for præcist et år siden, og med stor succes. I år kommer hun med ny musik, da hun først på året igen udgav en single: Hvirvelvind.

Lærke har haft et travlt år, med mere end 60 velbesøgte koncerter i kalenderen. Hun passer samtidig også skolen, hvor hun nu går i 9. Klasse på Klejtrup Musikefterskole.

* Lærke synger kl. 16.
* Anja synger kl. 19.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.