McDonaldsgæster klarer selv bestilling og betaling

Tirsdag 9. maj 2017 kl. 11:20

McDonaldsgæster klarer selv bestilling og betaling
Carina Dahl - fra torsdag vil al maden blive tilberedt personligt til den enkelte gæst i takt med, at den bliver bestilt.


McDonaldsgæster klarer selv bestilling og betaling
Nye digitale platforme gør det muligt for gæsterne selv at sammensætte, bestille og betale for deres menuer.
Når McDonald’s på Tørvebryggen lukker op torsdag kl. 16.00, bliver det til en anden oplevelse, end de er vant til. Og der bliver brug for flere medarbejdere.

Mens restauranten holder lukket til og med onsdag, gør franchisetager Carina Dahl nemlig klar til et nyt restaurantkoncept med bl.a. nye digitale platforme. De gør det muligt for gæsterne selv at sammensætte, bestille og betale for deres menuer.

De nye muligheder for bestilling betyder samtidig, at McDonald’s ændrer måden, maden tilberedes på. Franchisetager Carina Dahl ser frem til at vise gæsterne de nye spændende tiltag:

”Vi arbejder på at gøre restauranten klar med bl.a. digitale bestillingsskærme, som jeg er sikker på, at vores gæster vil synes godt om”, siger Carina Dahl.

Fra torsdag vil al maden som Big Macs, McNuggets og pomfritter blive tilberedt personligt til den enkelte gæst i takt med, at den bliver bestilt. Det betyder, at køkkenet i restauranten i Randers også har gennemgået en større ombygning, så det er bedst muligt indrettet til, at personalet kan tilberede gæstens bestilling så hurtigt som muligt, efter ordren er tikket ind. Made4You, kaldes konceptet.

Får brug for flere medarbejdere
Det nye restaurantkoncept medfører ikke, at restauranten skal ud at afskedige medarbejdere. Erfaringerne viser derimod, at man har skulle ansætte nye medarbejdere i forbindelse med det nye koncept.

”Vi skal ikke ud og afskedige medarbejdere. Det handler snarere om, at medarbejderne får nye positioner i køkkenet, mens andre kommer ud blandt gæsterne, så alle gæster fortsat oplever at få en god service, når de besøger restauranten”, siger Carina Dahl.

* McDonald’s Randers City - på Tørvebryggen - er den 30. McDonald’s restaurant i Danmark, der konverterer til det nye koncept. Konceptet udrulles løbende i alle McDonald’s 88 restauranter landet over de kommende to år.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.


Nye digitale platforme gør det muligt for gæsterne selv at sammensætte, bestille og betale for deres menuer.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.