Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Bluesfestival vil fylde hele byen

Torsdag 22. juni 2017 kl: 13:30

Jake Green Band spiller i Underværket. På billedet møder Jake Green Niels Ebbesen, som også får blues omkring sig under festivalen.
Jake Green Band spiller i Underværket. På billedet møder Jake Green Niels Ebbesen, som også får blues omkring sig under festivalen.

Bluesfestival vil fylde hele byen
Det er herligt med denne opbakning fra Cityforeningen og byens butikker, siger Jørn Bjerre, festivaltalsmand.
16 bands og solister spiller på scenerne i Underværket. Seks bands optræder på scenen i Søndergade, og der er elleve navne, som skal underholde i Storegade. Rådhustorvet får sin egen scene.

Her er der foreløbig programsat tre duoer. Men de faste scener gør det ikke alene: City Blues Festival kommer til at fylde hele byen fredag 30. juni og lørdag 1. juli.

"Vi oplever stadig i de her allersidste planlægningsdage, at de forretningsdrivende i Randers henvender sig for at blive en del af festivalen, siger talsmand Jørn Bjerre. Det betyder, at vi hele tiden opdaterer vores hjemmeside med ny information, men selv om antallet af spillesteder skulle stige yderligere, så har vi stadigvæk solister, duoer og hele orkestre, der er klar til at rykke ud".

* Tjek programmet - klik her.

Rådhustorvet er kommet på som en ekstra scene lørdag 1. juni. Også i Houmeden bliver der en scene om lørdagen, idet butikkerne går sammen om at være med til at støtte op om bluesfestivalen. I Torvegade sørger Bræmer Jensen for, at Max Wolf underholder publikum, og i den anden ende af gaden – på hjørnet af Kirkegade – er det CC Isenkram, der præsenterer Nellie & Møller. Silver House i Rådhusstræde er sponsor for The Real Deal, mens CC Christensen Herremode kan præsentere Franck White og Christian Frank. Endelig optræder The Real Deal i Middelgade hos Norr Danmark.

"Det er herligt med denne opbakning fra Cityforeningen og byens butikker", siger Jørn Bjerre.

Underværkets 16 navne
Omdrejningspunktet for Randers City Blues Festival bliver Underværket, hvor der er backstage-faciliteter for musikerne og presserum udover, at hele seksten navne optræder på de to scener. Fredag er det Torben Pape, Big O And The Blue Quarter, Long Line Down, The Cornfeds, Jake Green Band, Fried Okra Band, Vidar Busk & Ole Frimer, Thorbjørn Risager And The Black Tornado samt amerikanske Alan Haynes.

Lørdag spiller Nellie B.M. & Møller, Nisse Thorbjørn & Sahra de Silva, Big Creek Slim & Peter Nande, Blind Pilgrim, Kai Strauss And The Electric Blues Band, Ida Bang And The Blue Tears samt Tommy Schneller Band.

"Der kan købes billetter til Underværket for 300 kr. pr. dag eller 450 kr. for begge dage, fortæller Jørn Bjerre. Alt andet er gratis, og så håber vi kun på, at vejret er med musikerne – og publikum".

* Tjek programmet - klik her.

* Sponsorerne: Udover Randers Kommune som hovedsponsor tæller sponsorlisten Storegadeforeningen, Spar Nord Fonden, Royal Unibrew, Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S, Fischer Gears, Verdo, ReviMidt, Visit Randers, Hotel Randers, Randers City, Boisen Bolig, Randers Bibliotek, Randers Handelsråd, SignRemote og Planner4you.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Bliv klog på Færøerne
- Arkæolog gentager succesfuldt farvelforedrag
- Krebs og Kvitnes klar til Værket
- Kig nærmere på tørklædemode og ligestilling
- Tre fortællinger om Randers
- Tid til Korby Randers
- Huss en tur i Turbinen
- Kulturhuset fester og hylder fællesskabet
- Filmfestival rammer Randers
- Ny sæson med cykelsmeden og kunsthistorikeren
- Græd ikke over spildt maling
- Da blodet flød i Kolind Sund

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk