Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst


De vil have has på motorvejsstøjen
Tre lokale politikere var mandag til møde på Laksetorvet med lokale husejere fra Hornbæk om støj fra E45, som oplever massivt tiltagende trafik. Stormøde i Hornbæk på vej.

Læs • 22-08-2017 11:00


Finderiet har det nødvendige til studiestart
Du kender sikkert følelsen: Det er rart at være med til at gøre noget godt. Sådan har både borgere og medarbejdere det på Randers Genbrugsplads. Og det smitter af på Finderiets butik på Grenåvej i Randers.

Læs • 22-08-2017 09:00

Kronprinsesse Mary kommer til Randers
Watermusic - en af de største begivenheder i Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017 - får besøg af hendes kongelige højhed kronprinsesse Mary.

Læs • 22-08-2017 06:59

Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk