Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst


Marius Engelbrecht Linde på podiet
Rytterne fra Randers Cykleklub af 1910 kørte i weekenden landevejsløb i det kuperede terræn omkring Ry.

Læs • 23-04-2018 07:49


Oh Land udgiver musikken til Watermusic
15.000 mennesker oplevede totalforestillingen Watermusic på havnen i Randers i september sidste år. Nu er musikken til forestillingen blevet udgivet på Spotify.

Læs • 23-04-2018 07:26

Laurits og Alfred samlede andres affald op
Søndag var der gang i snappere og affaldsposer, da omkring 40 beboere i alle aldre fra Værum indsamlede dåser, cigaretskod, glas, papir og ølkapsler for at gøre deres krog i verden ren og klar til foråret.

Læs • 22-04-2018 15:21


Bødeblok på arbejde
Under en færdselskontrol på Kristrup Engvej i Randers standsede en patrulje lørdag en personbil. Så kom bødeblokken ellers i spil.

Læs • 22-04-2018 09:53

Apotek har fokus på et ømt emne
Overbelastning af huden er den væsentligste årsag til dannelsen af hård hud. Den hårde hud øger risikoen for revner, rifter og sår, hvilket kan være meget smertefuldt. Men der kan gøres noget.

Læs • 22-04-2018 08:37


Lokale socialdemokrater vil sikre drikkevandet
Iben Sønderup, Karen Lagoni, Anker Boje og Henrik Leth - alle socialdemokrater - har sat drikkevandet på dagsordenen i Miljø og Teknik udvalget.

Læs • 22-04-2018 08:13
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk