Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst


Lod nøglerne sidde i bilen...
Døgnrapport fra Østjyllands Politi onsdag d. 19. december 2018.

Læs • 19-12-2018 11:10


Anderledes oplevelser
Turbinen præsenterer programmet for helt særlige 'Live i Loungen'-arrangementer - direkte fra det de kalder Danmarks hyggeligste dagligstue på udvalgte onsdage i foråret.

Læs • 19-12-2018 10:32

Randers ansætter erfaren sekretariatschef
Randers Kommune har ansat 53-årige Michael Engelsbæk som chef for sekretariatet Politik, Jura og Kommunikation. Han tiltræder 1. februar 2019 og kommer med en række stærke erfaringer.

Læs • 19-12-2018 08:45


Borgmesteren giver ordet til de unge
Flere tilbud i midtbyen og bedre muligheder for at blive klogere på at vælge uddannelse. Sådan lyder nogle af de forslag, som en gruppe unge netop har præsenteret for borgmesteren i Randers Kommune.

Læs • 18-12-2018 16:12
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk