-
Klik venligstKlik venligst-Børnebørnene elsker at komme på besøg. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkEmma hjælper en interesseret i sadlen og slipper så tøjlerne. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkEmma kommer ofte og lufter hestene. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkHector Kaptain. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkJah, vi skal ud at ride. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkKatten efter musen, og føllet der væltede omkuld. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkLone Kaptain hjælper en koncentreret ungersvend. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkNæste hold af sted på eventyr. Foto: RANDERSiDAG.dkFoto: RANDERSiDAG.dkFoto: RANDERSiDAG.dkFoto: RANDERSiDAG.dkPicasso, ingen juveler, men udsigt til Randers. Foto: RANDERSiDAG.dkRidebanen med dejligt udsyn. Foto: RANDERSiDAG.dkSå er det om på ridebanen. Foto: RANDERSiDAG.dkTak for turen - Freddy strålede. Foto: RANDERSiDAG.dkUden ridehjelm, men Lone Kaptain har et fast greb, så det går. Foto: RANDERSiDAG.dkWalther Jensen med Freddy på bukken. Foto: RANDERSiDAG.dk

Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk