-
-Klik venligstKlik venligstDen røde løber var rullet ud. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkBirthe Marie Andersen (tv) og Birthe Bang (th) har begge været på Høvejen i 40 år. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkJan og Lene Sigsgaard var med fra starten, og blev derfor æresgæster. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkLeder af boenheden, Hanne Vittrup tog udgangspunkt i medbragte mursten med symboler. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkBeboerne Tina Valbjørn (tv) med Oscar på skødet, Camilla Jespersen (i midten) og Jens Larsen Christensen (th) er glade for at være på Høvejen. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dkEt udsnit af gaverne. Foto: Netavisen RANDERSiDAG.dk

Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk