Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst


De sagde ja til hinanden på færgen Ragna
Lørdag fandt for første gang et bryllup sted om bord på færgen 'Ragna', som sejler mellem Mellerup og Voer. Det var Lars, som fik sin Anni.


Fakkeltog i Uggelhuse
Beboerne i Uggelhuse, hvor drabssigtede Lars Kragh slog sine forældre ihjel, arrangerede onsdag aften et fakkeltog gennem byen. Det skete bl.a. for at råbe politikerne på Christiansborg op.


FDF's landslejr 2016
Redaktionen har modtaget denne fotooplevelse fra FDF's landslejr på Sletten ved Himmelbjerget. Det er Benny Knudsen, Harridslev, der har været af sted og har sendt billeder hjem.


Kalima med friluftsteater
Kalima sørgede for underholdningen lørdag. Først på Østervold, der i dagens anledning var mild og behagelig. Se unge mennesker optræder med sikkerhed, charme og gejst.


Gas-koncert på Memphis Mansion
For en stund var plænen bag Memphis Mansion forvandlet til Rabalderstræde. Inga, Katinka og Smukke Charlie købte bananer og Kvinde Min havde masser af succes med at spille strengeleg.


Hvidstengruppen mindet 72 år efter henrettelserne
72-året for henrettelsen af medlemmerne i Hvidstengruppen blev vanen tro markeret af hjemmeværnskompagni Hvidsten under kommando af kompagnichef Finn Bødtker.


Sankthans ved Kærsmindebadet 2016
Når der er spejdere involveret i at arrangere sankthansaften, så kan man se frem til en stribe aktiviteter så ingen behøver kede sig, til bålet tændes.


Fjordheste på Kildevang
Fjordhestens Venner Kronjylland havde åben stald arrangement lørdag, hvor Lone og Arne Kaptain inviterede til at se de dejlige fjordheste.


Tour de Tvede 2016
Tour de France betragtes som en af de hårdeste og mest prestigefyldte konkurrencer i cykelsporten. Det blev ændret fredag aften, da landsbyen Tvede afviklede Tour de Tvede.


Kollektivhuset på skovtur
Godt 20 beboere forlod i dag Kollektivhuset i Randers, kørte i en lang slange ad Fladbrovej til Skovhuset i Fladbro Skov. Guleroden var kaffe og kage i det fri.


Venstres grundlovsmøde i Hvidsten 2016
For femte gang gik Dannebrog til tops på Hvidsten Kro i anledning af at Venstre i Randers Kommune afviklede grundlovsmøde i kroens haveanlæg.


Randers Grand Prix 2016
Randers' årlige sæbekasserace blev kørt i dag lørdag. RANDERSiDAG.dk var med på en kikker, som man siger.


Sparekassen smuldrer
Det kunne være gået grueligt galt, da et to meter tykke af gesimsen på bygningen, der huser Sparekassen Kronjylland i aftes rev sig løs og styrtede ned på fortovet.


40 år på ogmed Høvejen
Den røde løber var rullet ud, da Bostedet Høvejen i dag fejrede 40 års jubilæum. Et stort og festligt program var sat i værk med taler, sange og masser af kaffe med kage.


Afsked med en cheftræner
Den absolut største personlighed i Randers FC's 13-årige historie, træner Colin Todd, fik søndag en flot og værdig afsked med den klub, hvor han de seneste fire år har haft ansvaret for superligamandskabet.


Lilholt fyldte Romalt med kærlighed
Lars Lilholt og De lyse nætters orkester fyldte fredag aften en masse kærlighed og fællessang i Romalt Hallen. RANDERSiDAG.dk havde en fotograf med ved scenekanten.


Sidste skoledag 27. maj 2016Allingåbro Motorfestival 2016
Allingåbro øst for Randers trak lørdag randrusianere og andre motorsports-freaks til byen. Den stod på 'Allingåbro Motorfestival 2016', og det er noget rigtig mange vil have under huden.


Gudstjenesten blev en fest i det friTraktortræk i Linde maj 2016


Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk