-
-Klik venligstKlik venligst

Unge iværksættere gav elever blod på tanden

Fredag 11. april 2014 kl: 09:01

De tre iværksættere Jeppe Midjord, Casper Blom og Tobias Elkjær. Foto: Jakob Lerche Fotografi.
De tre iværksættere Jeppe Midjord, Casper Blom og Tobias Elkjær. Foto: Jakob Lerche Fotografi.

Unge iværksættere gav elever blod på tanden
I et fyldt auditorium på Rådmands Boulevard hos Tradium Handelsgymnasiet fortalte de tre unge iværksættere, Casper Blom, Tobias Elkjær og Jeppe Midjord om at være ung iværksætter anno 2014.

”Den største barriere, man sætter op, er ofte en selv," sagde den 21-årige iværksætter Casper Blom, da han i forbindelse med Iværksætterturen 2014 lagde vejen forbi Tradium Handelsgymnasiet på Rådmands Boulevard.

De tre kom med gode råd og fortalte, hvad eleverne skal tænke over, inden de hopper på iværksættertoget. Og ikke mindst, hvilke dårlige undskyldninger, de skal droppe for at komme i gang.

"Den største barriere, man sætter op, er ofte en selv," sagde 21-årige Casper Blom, da han fortalte om de ni guldkorn, han gav videre til eleverne.

Casper Blom startede op med hjemmesiden billiggolfbolde.dk som 12-årig. Da han var 18 år, havde han solgt golfbolde for den første million. I dag er han medejer af fire virksomheder, som til sammen omsatte for næsten 25 millioner kroner sidste år.

Inspirerende input
På auditoriets tilskuerrækker sad blandt andet Christian Hosie og Jonas Holm Jørgensen fra 1.b. og lyttede til oplæggene fra de tre unge iværksættere.

"Jeg synes, det var fedt. Jeg havde nok en forestilling om, at foredragene mest ville være noget blær fra deres side om, hvor langt de er kommet. Men de kom faktisk med en masse gode idéer. Deres ord inspirerede en. De havde nogle fede måder at få deres budskaber ud på. De bruger nye ord og ord, som ramte en ung målgruppe som os. De fik det til at lyde nemt at starte som iværksætter, selvom det ikke har været det," sagde Jonas Holm Jørgensen, efter oplæggene var færdige.

"Selvfølgelig vidste vi mange af tingene på forhånd, men der var også ting, som fangede en og fik en til at tænke: "Det vidste jeg ikke, at de havde været igennem". Det med, at Casper Blom startede med kun 300 kroner, synes jeg, er rigtig godt klaret. Det kan godt give blod på tanden," sagde Christian Hosie og Jonas Holm Jørgensen, som begge går i innovationsklassen på Tradium Handelsgymnasiet.

Christian Hosie er selv ung iværksætter med firmaet Magic Speakers, mens Jonas Holm Jørgensen har planer om snart at springe ud som iværksætter. Allerede i dag arbejder han for en anden ung iværksætter i Randers.

"Det var flere ting, jeg kunne nikke genkendende til. Blandt andet det, at de også har prøvet at lave fejl ligesom en selv. Det, synes jeg, var fedt at høre," sagde Christian Hosie.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Fælleselevråd vil høre alle skoleelevers mening
- Mange nye boliger på vej i midtbyen
- Byråd sparker idræts- og kulturcenter tættere på målet
- V: Nedlæggelse af regionerne sikrer fremtiden for hospitalet
- Lokal MF'er: Sygehusets fremtid er på spil
- Uheldig rumæner
- Disco og kærlighed i Paderup
- Sorggruppe i Sct. Peders kirke
- Nyheder fra byrådsmødet
- Malte Larsen tilbage i Folketinget
- Kvinde dømt til anbringelse for at have dræbt sin far
- Tricktyve snød ekspedient

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk