-
-Klik venligstKlik venligst

10 års vinsmagning kun for kvinder

Søndag 6. april 2014 kl: 07:51

10 års vinsmagning kun for kvinder
I butikken ser vi flere kvinder end for ti år siden, fortæller Jørgen Glud.
Når Glud Vin denne måned afholder ”Ladies Night”, er det tiende gang, at dørene på Nikkelvej åbnes for en vinsmagning kun for kvinder.

”Dengang i 2004 havde jeg aldrig før hørt om sådan et arrangement kun for kvinder, så jeg var selvfølgelig spændt på, hvordan det ville blive modtaget,” siger Jørgen Glud, indehaver af Glud Vin.

"Men tilslutningen var stor, og arrangementet har da også været en fast del af vinsmagningsprogrammet lige siden – og vil også være det fremover", fortæller Jørgen Glud om vinsmagningen, der byder på en række forskellige vine, lidt lækker mad og fremfor alt en masse tid til hygge og snak.

Kvinder og vin
Rundt om i landet er der med årene dukket flere vinsmagninger op målrettet kvinder. Vin er ikke længere kun en mande-ting.

”I butikken ser vi også flere kvinder end for ti år siden,” fortæller Jørgen Glud.

Og hvor mænd ofte taler om årgange, alkoholprocenter og andre fakta, så oplever den 40-årige vinimportør, at kvinder interesserer sig mere for, hvordan en vin passer til en bestemt lejlighed eller en bestemt type mad. Men målet for både mænd og kvinder er det samme. Nemlig at opdage, smage og nyde god vin.

Hvad med mændene?
Der har været rift om billetterne til Ladies Night, og arrangementet har derfor længe været udsolgt. Men Glud Vin oplyser, at der stadig er enkelte ledige pladser på andre af firmaets forårs-smagninger, der både er for mænd og kvinder.

Selvom det hedder Ladies Night, betyder det ikke, at det også er ”Ladies First”. Dagen inden vinsmagningen for kvinder afholdes nemlig Rum Night, som er en romsmagning, der nok mest henvender sig til det mandlige publikum.

* Læs mere her - klik.

* Glud Vin, Ladies Night, fredag 11. april.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Konfirmand modeshows
- Børn søges til modelopgaver
- Kage, kondomer og konkurrencer
- Bilka med fyrværkerishow
- Gratis koncert i mørke
- Loppesupermarked for børnefamilier åbner i Randers
- Lene fejrer butiksjubilæum med frisk facade
- Farmødre og andre jagtede lopper på Østervold
- Bilka Randers når madspildsmilepæl
- Bilka Randers fejrer de firbenede venner
- Wagner bliver til HOLM & CO
- Månedens butik

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk