-
Klik venligstKlik venligst-

Iværksættere gav gode råd

Onsdag 20. marts 2013 kl: 17:19Iværksættere gav gode råd
Foto: Jacob Lerche Fotografi.
Casper Blom og Mads Lund er to af Danmarks mest succesfulde unge iværksættere. De har været i Randers med gode råd og
erfaringer til hhx-elever på Tradium Handelsgymnasiet.

De to unge iværksættere Casper Blom og Mads Lund landede på Tradiums handelsgymnasium på Minerva 57 i deres autocamper, hvor de lidt senere i auditoriet skulle fortælle om iværksætteri til førsteårs hhx-eleverne.

24-årige Mads Lund og 20-årige Casper Blom er i øjeblikket på landevejene rundt om i Danmark. Deres ambition er at rejse rundt til 30 steder i 30 forskellige byer i løbet af tre uger og give deres erfaringerne med iværksætteri videre til andre unge. En tur på over 1000 kilometer.

Millionerne ruller
“Vores hovedmål med turen er at få flere unge til at begyndte som iværksættere,” lagde Casper Blom ud med at sige. Han startede op med hjemmesiden Billigegolfbolde.dk som 12-årig. Og da han var 18 år, havde han solgt for den første million kroner.

I dag er Casper Blom medejer af seks forskellige firmaer og vandt i december Ivækstprisen “årets unge håb”. Mads Lund er co-founder af virksomheden Drinkster.dk og har en cand. merc. fra Copenhagen Business School. Hjemmesiden gik online 19. januar og har allerede skabt en millionomsætning på kort, fortalte den unge iværksætter til eleverne fra Tradium.

Man skal kæmpe for det

På tilskuerrækken i auditoriet sad blandt andet hhx-eleverne Cecilie Bisgaard Petersen og Mads Petersen fra 1.A. De lyttede med stor interesse til foredraget.

“Jeg synes, de var rigtige spændende og inspirerende at høre på. De gjorde det på en sjov måde, så man fangede budskabet. Det var fedt,” sagde Cecilie Bisgaard Petersen, som fik mange gode råd med sig hjem, som hun kan bruge fremover.

“Man skal ikke tænke over, hvor meget tid det tager. Man skal bare gå i gang, gå op i det og kæmpe hårdt for, at det lykkedes,” sagde Cecilie Bisgaard Petersen, som også har innovation som valgfag.

“Jeg lagde også mærke til, at man som i deres tilfælde ikke behøver at have en idé, som man bare pludselig vågner op med. Det var rart at få at vide. Man tror jo nogle gange, at det kun er sådan, man får en god idé,” sagde Cecilie Bisgaard Petersen.

Ingen døre er lukkede
Mads Petersen synes også, at det var en spændende og lærerig pep-talk, de to unge iværksættere kom med.

“Jeg er overrasket over, hvor lidt der skal til for at starte selv. Jeg har fundet ud af, hvordan man skal arbejde som iværksætter. At man skal tro på, at ingen døre er lukkede, så skal der nok ske noget,” sagde Mads Petersen.

Egentlig havde Mads Petersen ingen planer om at blive en ung iværksætter, men foredraget har sat tankerne i gang hos ham.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Butikstyv genkendt på Facebook
- Til lykke og tak til Hornbæk
- 10 år med CenterPartiet
- Skolerne står i kø for basketball
- Fælleselevråd vil høre alle skoleelevers mening
- Mange nye boliger på vej i midtbyen
- Byråd sparker idræts- og kulturcenter tættere på målet
- V: Nedlæggelse af regionerne sikrer fremtiden for hospitalet
- Lokal MF'er: Sygehusets fremtid er på spil
- Uheldig rumæner
- Disco og kærlighed i Paderup
- Sorggruppe i Sct. Peders kirke

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk