Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Kære student, forlad os ikke

Mandag 11. februar 2013 kl: 19:52

Kære student, forlad os ikke
Karsten Ulstrup Kristensen, byrådskandidat for Konservative i Randers.
LÆSERBREV Af Karsten Ulstrup Kristensen, byrådskandidat for Konservative i Randers.

Det er ved at være tid for I kommende studenter til at vælge, hvor I vil fortsætte efter gymnasietiden. Det kan være svært at vælge studieretning - skal man starte på et håndværk, læse økonomi eller skrive sig ind på et universitet? Mulighederne er mange, men fælles for jer alle er, at fremtidens studier muligvis ligger i en anden by, det kunne være universitetet i Århus, Mercantec i Viborg eller Hotel- og Restaurantskolen i Silkeborg for blot at nævne nogle af mulighederne.

Men vil I ikke nok blive boende i Randers? Vi vil så gerne beholde jer. Ikke kun fordi I garanteret er gode medborgere, men også fordi I vil komme til at få en masse kompetencer igennem jeres uddannelse. Kompetencer, som vi meget gerne vil beholde i byen. Kompetencer, som skal være med til at skabe fremtidens Randers.

Det er altid praktisk at bo i nærheden af sit studie, og derfor skal der også være nogle klare fordele ved at blive boende i sin hjemby og pendle frem og tilbage. Randers har allerede fordelen af at have billigere boliger end de store studiebyer, men er det nok? Nej, der bør også være andre fordele, såsom flere studiejob og billigere transport.

2013 er året, hvor vi skal vælge en ny kommunalbestyrelse, og jeg håber, at de kommende ny- og genvalgte politikere vil arbejde på at gøre Randers til et af de foretrukne steder for studerende. Det er derfor vigtigt, at alle studerende gør deres stemmeret gældende og stemmer på Randers som en fremtidig studieby. Det gælder vores fremtid.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Flere får adgang til bredbånd
- Mere Danmark - mindre EU
- Ros til Velfærdslisten og Kasper Fuhr Christensen
- Vi skal sætte hårdt ind over for pædofile
- Regionerne – hvor længe skal vi holdes hen med snak?
- Vandråd blev holdt for nar
- Antiomsorgsudvalg
- Børnenes wannabe-statsminister
- Byrådets rene hænder?
- Vi kan ikke være det bekendt
- R vil sende signal til midtbyinvestorer
- Asylstop og hjemsendelser er det eneste rigtige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk