Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Hører unge under 18 til i nattelivet?

Torsdag 17. januar 2013 kl: 10:30

Hører unge under 18 til i nattelivet?
Karsten Ulstrup Kristensen, byrådskandidat for Konservative i Randers.
LÆSERBREV Af Karsten Ulstrup Kristensen, byrådskandidat for Konservative i Randers.

Er helt unge mennesker mennesker i stand til at afstå fristelsen af alkohol, narkotika og hvad nattelivet i et rent voksenmiljø ellers tilbyder? Muligvis, men tør vi tage chancen?

Spørgsmålet er ikke nemt, og svaret er meget individuelt, men erfaringer viser desværre, at mange af de helt unge forsøger at købe alkohol ved beværtninger, som ikke holder 16+ fester.

Jeg kan godt forstå at de to beværtninger, der holder 16+ fester, protesterer mod bevillingsnævnets forslag om at lukke Storegade for unge under 18 ved midnat, det er jo trods alt en af deres indtægtskilder der forsvinder.

Deres forretning er indrettet til at kunne holde øje med de helt unge mennesker, og de kan sagtens håndtere dem, i hvert fald så længe de befinder sig inden for deres egne døre. Men hvem passer så på dem, når de ikke længere befinder sig herinde? Ved alle 16 årige, hvordan man skal reagere, hvis der opstår et slagsmål omkring dem?

Byrådsmedlem Tanja Lauenborg (S) har udtalt omkring unge i nattelivet »Det er vigtigt at de unge kan mødes på tværs af aldersgrænser«. Det er jeg helt enig i, det er dejligt, når man kan mødes på tværs af alder og andre forskelligheder. Men jeg tænker også på, om det er nødvendigt at der er alkohol involveret? Skal det absolut være i Storegade?

Byen er rig på alternativer til 16+ fester i Storegade. Personligt brugte jeg meget vores fremragende ungdomsskoler, da jeg var 16 år, her kunne vi også feste på tværs af aldersgrænser.

Jeg mener ikke, at unge under 18 år hører til i Storegades natteliv, og jeg håber, at der findes en fornuftig løsning, som kan skåne de helt unge for de mange fristelser. Dette er ikke kun et spørgsmål om at lave et forbud, men også om, hvordan vi gør alternativerne til Storegade mere attraktive for de helt unge.

Giv RANDERSiDAG.dk en "Like" på Facebook.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Flere får adgang til bredbånd
- Mere Danmark - mindre EU
- Ros til Velfærdslisten og Kasper Fuhr Christensen
- Vi skal sætte hårdt ind over for pædofile
- Regionerne – hvor længe skal vi holdes hen med snak?
- Vandråd blev holdt for nar
- Antiomsorgsudvalg
- Børnenes wannabe-statsminister
- Byrådets rene hænder?
- Vi kan ikke være det bekendt
- R vil sende signal til midtbyinvestorer
- Asylstop og hjemsendelser er det eneste rigtige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk