Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Kvalitet over kvantitet

Torsdag 29. november 2012 kl: 07:39

Kvalitet over kvantitet
Karsten Ulstrup Kristensen, byrådskandidat for Konservative.
LÆSERBREV Af Karsten Ulstrup Kristensen, byrådskandidat for Konservative.

I disse dage snakkes der i regeringen om en ny skolereform, en reform som blandt andet vil tvinge folkeskolerne til at undervise i flere timer.

Folkeskolerne er en af landets vigtigste institutioner, og vi bør derfor også styrke den bedst muligt. Man kan dog spørge sig selv, om flere undervisningstimer på skolebænken er det rigtige fokusområde? Vil det ikke være bedre at starte med at optimere kvaliteten af de timer, der allerede er afsat til undervisningen?

Jeg mener ikke, at de dygtige elever, som ofte sidder og venter på resten af klassen, vil få mere ud af at sidde længere tid på skolebænken, de skal i stedet have muligheden for at udnytte deres tid bedre.

Ej heller har de bogligt svage elever brug for flere undervisningstimer, hvis indlæringsmetoden ikke hjælper dem. Mere er ikke altid bedre. Derimod ville for eksempel en niveauopdeling kunne gavne både de allerbedste, men også give en ekstra hjælp til de elever der har brug for det.

Vi har i Randers en god debat i gang omkring ’Fremtidens skole’, en debat som har skabt nogle idéer, der kan øge kvaliteten og mulighederne i de allerede afsatte budgetter, idéer der ikke gør, at vi skal skære i andre budgetter for at få råd til at undervise i flere timer.

Jeg håber derfor, at Folketinget også i fremtiden, vil stole på, at kommunerne godt selv kan finde ud af, om flere undervisningstimer er den bedste løsning, eller om der er et mere fornuftigt alternativ.

© Copyright 2018 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Flere får adgang til bredbånd
- Mere Danmark - mindre EU
- Ros til Velfærdslisten og Kasper Fuhr Christensen
- Vi skal sætte hårdt ind over for pædofile
- Regionerne – hvor længe skal vi holdes hen med snak?
- Vandråd blev holdt for nar
- Antiomsorgsudvalg
- Børnenes wannabe-statsminister
- Byrådets rene hænder?
- Vi kan ikke være det bekendt
- R vil sende signal til midtbyinvestorer
- Asylstop og hjemsendelser er det eneste rigtige

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk