Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Det handler om Danmarks sikkerhed

Fredag 15. marts 2019 kl: 08:08

Det handler om Danmarks sikkerhed
Nick Zimmermann, Danmarksgade 15, Randers - byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Randers. Folketingskandidat.
LÆSERBREV Af Nick Zimmermann - Byrådsmedlem i Randers Kommune og folketingskandidat

Forleden kunne en aktindsigt fra Radio24syv afsløre, at 45 personer, der er mistænkt for at være radikaliserede - blandt andet ved at udvise sympati for Islamisk Stat - er forsvundet fra asylcentre og udrejsecentre.

Der er altså ingen der ved, hvor disse personer, der potentielt er ekstremt farlige, befinder sig, og man kan kun frygte, hvad de får tiden til at gå med.

Det er selvfølgelig dybt problematisk, at det overhovedet er muligt at stikke af på den måde. Jeg mener derfor, at det bør være muligt at asylsøgere, der er mistænkt for radikalisering, skal have fodlænke på, så politiet kan holde øje med dem. Og det kan da godt være, at nogle fra venstrefløjen ser det som en straf, men vi kan ikke tage hensyn til islamisternes fine fornemmelser, og så skal vi selvfølgelig tænke på borgernes og Danmarks sikkerhed. Det er det vigtigste.

Vi burde aldrig nogensinde været kommet hertil, at radikaliserede og potentielt meget farlige IS-sympatisører, kan rende frit rundt i Danmark, uden at vi ved, hvor de befinder sig. Blandt andet derfor er det også så nødvendigt, at vi begynder med massive hjemsendelser så hurtigt som overhovedet muligt.

Her mener jeg selvfølgelig både dem, der er dømt for kriminalitet, samt folk der sympatiser med IS, men bestemt også alle dem, der har fået afslag på asyl og ikke har lovlig opholdstilladelse i Danmark. Samtidig skal der indføres et asylstop, permanent grænsekontrol ved alle grænseovergange, og så skal vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde de 45 personer, der er stukket af, så vi kan få smidt dem ud af vores land. Det handler om Danmarks sikkerhed.

Det vil jeg kæmpe for, hvis jeg bliver valgt til Folketinget. Jeg vil være jeres og Danmarks stemme.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Så fik sagen den drejning vi frygtede
- Vores børn fortjener mere end tomme ord
- Danmark er danskernes land
- Besparelser rammer folkeskolebørnene
- Socialdemokratisk plattenslageri om pension
- Problematik til hjørne
- Tanker om det politiske klima
- Fingeren ud, borgmester!
- Bedre hjælp til de syge og ledige
- Mindre trængsel på E45 med bedre offentlig transport
- Randers igen Sorteper
- Det er populisme og hykleri

Kommentarer til artiklen:
Først den ene vej også ...
Det er altid "munter" læsning når valgkampen her meldt sin ankomst.
Det undrer mig dog såre at der i et af de tidligere skriblerier fra en af partifællerne blev skrevet at de fængslede Danske statsborgere fra Isis, bare kunne blive dernede.
Hvis ræsonnementet er "ude af øje ude af sind" når det gælder eksempelvis støtter af Isis og lignende fundamentalistiske foretagener så er det håbløst naivt.
Hvad kan en fodlænke gøre for en fanatiker ?
Mon ikke der skal gøres indsats, så vi fanger dem i opløbet, hindrer at formørkede præster mv spreder deres "gift", at vores samfund gør en dyd ud af at opdrage til demokrati.
Og ja de som begår noget kriminelt skal der tages hånd om.

Jeg er af den overbevisning at de tåbelige tiltag, der nævnes i indlægget, er fuldt ud lige så farlige, som den hjernevask, mange af de forvildede fundamentalister er påvirket af.

Søren Mikkelsen
Østermarksvej
Gjerlev
15-03-2019 15:11:20

Timing
Virkelig passende læserbrev med nogle højreradikaliserede tosser myrdende løs i New Zealand. Alle kan udgør en potentiel fare, især når man som DF gør, marginaliser en hel religion..
Jens Laursen
Hobrovej 391 Råsted
8920 Randers NV
15-03-2019 14:32:32


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk