Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Per og Lars går og løber efter affald

Torsdag 14. marts 2019 kl: 10:39

Lars Jensen og Per Kragelund Christensen står klar med poser og affaldssnappeer til alle,  der enten vil gå eller løbe efter affald 31. marts.
Lars Jensen og Per Kragelund Christensen står klar med poser og affaldssnappeer til alle, der enten vil gå eller løbe efter affald 31. marts.

Søndag den 31. marts mødes Per Kragelund Christensen og Lars Jensen sammen med frivillige affaldsindsamlere fra Hold Randers Ren og løbere fra løbefællesskabet Runners DK til en gang forårsrengøring.

Det gælder natur, grøftekanter, stier og veje i Randers. De deltager i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling, og de vil gerne have flere med:

"Affaldsindsamlingen er en ren win win oplevelse. Det er godt for naturen, at vi fjerner cigaretskod, dåser, papir, og det er samtidig sundt for kroppen at løbe rundt og indsamle affald," siger Lars Jensen fra Runners DK i Randers.

Det er første gang, at løbere fra Runners DK i Randers samler affald sammen med frivillige affaldsindsamlere fra Hold Randers Ren:

" Vi vil jo alle gerne bo et sted, hvor der er rent og pænt. Jo flere vi er, jo hurtigere får vi ryddet op på stier og naturområder, så Randers kan blive ren og forårsklar," fortæller Lars Jensen.

Per Kragelund Christensen er én af de aktive frivillige i affaldsgruppen Hold Randers Ren. Han samler ofte affald på gader og stier i Dronningborg, hvor han bor. Søndag den 31 marts står han klar med poser og affaldssnappere ved Randers Regnskov:

"Affaldsdagen sætter fokus på, at affald i naturen og på gader og stræder er et problem, som vi alle bør tage ansvar for. Vi håber derfor, at mange borgere vil bruge et par timer på at gøre en forskel søndag den 31. marts. Alle kan deltage. Store og små, løbere og gående," siger Per Kragelund Christensen.

* Har du lyst til at deltage i affaldsindsamlingen i Randers Kommune søndag den 31. marts fra klokken 10-12. Mødested: Den runde parkeringsplads til venstre for Randers Regnskov. Du kan via hjemmesiden www.affaldsindsamlingen.dk finde en indsamling i Randers.
Randers Kommune bakker op om affaldsindsamlingen. Via appen "Gi et praj," kan borgere tjekke deres indsamlerede affald ind på appen. Affaldet bliver hentet mandag den 1. april. Desuden stiller kommunen en affaldscontainer op ved Randers Regnskov til det indsamlede affald søndag den 31. marts.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ikke mere Bilka for dem
- Linedanceguld i Berlin
- Ministeren understregede Randers' betydning
- Østervang har en særlig skolepatrulje
- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk