Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Trafikforliget er helt sort

Torsdag 14. marts 2019 kl: 08:00

Trafikforliget er helt sort
Af Charlotte Broman Mølbæk, Bakkestjernedalen 2, 8930 Randers NØ - byrådsmedlem for SF Randers. Folketingskandidat.
LÆSERBREV Af Charlotte Broman Mølbæk, Bakkestjernedalen 2, 8930 Randers NØ - byrådsmedlem for SF Randers. Folketingskandidat.

Med onsdagens trafikforlig har regeringen og DF sikret sig asfalt for 100 mia. kr. Til gengæld blev det dødsstødet for den timeplan, der skulle løfte togtrafikken ind i nutiden. De borgerlige folketingskandidater i Østjylland jubler, for nu kommer der et ekstra spor på E45.

Jeg er skuffet og frustreret! Klimaforandringerne er en realitet, og indlandsisen smelter hurtigere end frygtet, og der brug for seriøse politiske tiltag, så vi får stoppet den store CO2-udledning og får sat fart på den grønne omstilling.

Man burde have investeret i den kollektive trafik og holdt fast i timeplanen, som DF indgik i en aftale med SF, S, R og Enhedslisten. En timeplan, som ville sikre, at vi kunne komme hurtigt igennem landet med tog, som er langt mere miljøvenlig løsning. Det ville være en mere grøn og langsigtet løsning.

I stedet for vælger man tiltag, der betyder, at langt flere danskere kan tøffe rundt på de danske motorveje i hver sin bil uden at holde i kø. Så kan vi sammen fortsætte den alt for høje udledning af CO2 og fortsætte nedslidningen af kloden.

Jeg indrømmer gerne, at jeg oftest kører i bil til København, når jeg er til møde derovre. Det er jeg desværre nødt til for, at det kan hænge sammen med at bo alene med 3 børn. Men med timeplanen ville jeg kunne passe mine forpligtelser i København og kunne nå hjem til mine børn igen med toget.

Trafikplanen minder mest om en yderst kortsigtet plan, der kommer lige inden et valg, så de lokale folketingskandidater kan råbe i kor om, hvor godt det er for Randers.

Det er tid til politikere, der vælger rigtigt og tager ansvar for vores klode. Ikke bare for i morgen men for de næste mange hundrede år frem.

Det vil også kræve store økonomiske investeringer i den grønne omstilling, så vi får stoppet den massive CO2 udledning. Det vil vi i SF og det kommer vi til at kæmpe hårdt og insisterende for - både før og efter et valg.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Så fik sagen den drejning vi frygtede
- Vores børn fortjener mere end tomme ord
- Danmark er danskernes land
- Besparelser rammer folkeskolebørnene
- Socialdemokratisk plattenslageri om pension
- Problematik til hjørne
- Tanker om det politiske klima
- Fingeren ud, borgmester!
- Bedre hjælp til de syge og ledige
- Mindre trængsel på E45 med bedre offentlig transport
- Randers igen Sorteper
- Det er populisme og hykleri

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk