Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Kvinder, der elsker for meget

Onsdag 13. marts 2019 kl: 13:49

Kvinder, der elsker for meget
2. marts modtog Selvhjælp Randers en donation fra Soroptimisterne på 25.000 kr., som blandt andet vil gå til gruppeforløb i Selvhjælp Randers. Det første forløb kommer til at hedde 'Kvinder, der elsker for meget'.

Det tager udgangspunkt i bogen af forfatteren Robin Norwood, ”Kvinder der elsker for meget”. Den handler om hvordan uopfyldte følelsesmæssige behov i barndommen skaber ødelæggende kærlighedsmønstre i voksenlivet. Forfatteren giver os indsigt i disse mønstre og fortæller, hvordan vi kan ændre dem, og hun lærer os at skelne mellem sund og usund kærlighed

Hvem er disse kvinder så? Kvinder, der elsker for meget, elsker i virkeligheden ikke for meget – de elsker sig selv for lidt. De kæmper en fortvivlet kamp for at få en mands opmærksomhed, kærlighed og anerkendelse. De har identificeret sig med en rolle som hjælper og frelser. Intet mindre er godt nok for kvinden, der elsker for meget. Hun får betydning ved at være den eneste, der ser, hvad denne mand virkelig rummer, oplyser Selvhjælp Randers.

En af vores brugere ved Selvhjælp har selv været i sådan et forhold fortæller: "Det er så utroligt hårdt at bryde det farlige mønster man er kommet i. Ens selvværd og selvtillid er i bund og for mit vedkommende tog det næsten halvandet år med heftige samtaler med en rigtig god veninde før jeg indså jeg var nødt til at bryde ud af det, men stadig var mit forsvar at det var ikke for min skyld, men for min datters. I dag ved jeg det var for vores begge skyld og nu flere år efter skilsmissen, har jeg erkendt at jeg hverken kunne redde eller hjælpe ham."

Majbritt Bargsteen, daglig leder af Selvhjælp Randers siger:

"Vi oplever en del kvinder, hvor deres eget selvværd er så dårligt at de mange gange bliver ofre i deres eget liv. På mange forskellige måder. Både i venskaber, ægteskaber og arbejdspladser, så derfor vil vi gerne gøre en indsats for denne gruppe, for at de lærer at tro på sig selv."

"Kvinder, der elsker for meget starter op når der er nok deltager. Det bliver et forløb over 11 uger hvor vi tager udgangspunkt i et kapitel til hver gruppesession. Her gennemgår vi kapitlet og udveksler personlige erfaringer. Hver deltager får en bog til låns."

* Formålet med forløbet er klæde disse kvinder på til at stå stærke. Det er tanken, at gruppen efter de 11 gange skal være selvkørende, hvis gruppen stadig har lyst til at mødes.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ikke mere Bilka for dem
- Linedanceguld i Berlin
- Ministeren understregede Randers' betydning
- Østervang har en særlig skolepatrulje
- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk