Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Aastrup jubler: Tre spor på E45

Onsdag 13. marts 2019 kl: 11:26

Foto: RANDERSiDAG.dk
Foto: RANDERSiDAG.dk

Aastrup jubler: Tre spor på E45
Michael Aastrup Jensen, MF (V). Glad.
E45 bliver udvidet hele vejen fra Vejle til Randers og der afsættes et milliardbeløb til støjbekæmpelse Regeringen har netop præsenteret sin store infrastrukturplan, hvor der afsættes 112 mia. kr. til infrastruktur.

”Jeg var en af de meget få landspolitikere der i sidste valgkamp talte om udvidelse af E45, jeg er derfor glad for, at det nu er ved at blive til virkelighed. Motorvejen er allerede blevet udvidet omkring Skanderborg i denne valgperiode, nu igangsættes udvidelsen af strækningen omkring Aarhus, samt mellem Vejle og Skanderborg, når det er afsluttet bliver det sidste stykke til Randers udvidet."

"Det er kanon gode nyheder for os i Østjylland og jeg er ovenud lykkelig for, at det er lykkedes at få udvidelsen hele vejen mellem Vejle og Randers med. Det er noget jeg har kæmpet benhårdt for, så det er en rigtig god dag for køramte østjyder”, siger Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Udvidelsen af E45 er blot en blandt mange nyheder for Østjylland. Den stærkt trafikerede vej fra Aarhus til Viborg udvides og der afsættes et milliardbeløb til støjbekæmpelse. Endelig sker der en udvidelse på dele af motortrafikvejen til Tirstrup Lufthavn.

”Der er rigtig mange områder langs motorvejen som lider under store støjgener fra E45. Det bliver der nu mulighed for at gøre noget ved med den milliard-store pulje der afsættes til støjbekæmpelse. Jeg er virkelig glad for at det er lykkedes, at få sat det her spørgsmål på dagsordenen, således at beboerne omkring E45 igen kan få ørenlyd”, siger Michael Aastrup Jensen, MF (V).

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ikke mere Bilka for dem
- Linedanceguld i Berlin
- Ministeren understregede Randers' betydning
- Østervang har en særlig skolepatrulje
- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk