Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Topkarakterer på socialområdet

Onsdag 13. marts 2019 kl: 08:42

Topkarakterer på socialområdet
Socialudvalgsformand Charlotte Broman Mølbæk: Så flotte karakterer kommer ikke af sig selv.
I Randers bliver der løbende ført tilsyn med tilbuddene på socialområdet, hvor der er fokus på blandt andet medarbejdertrivsel, borgernes udvikling, fysiske rammer og ledelse.

På Socialudvalgets møde mandag blev det seneste halve års tilsyn gennemgået. Der var stor ros til medarbejdere og ledere.

I det seneste halve års tilsyn får tilbuddene en gennemsnitlig score på 3,9 eller over. Det viser, at tilbuddene lever op til kravene og at de er velfungerende.

"Så flotte karakterer kommer ikke af sig selv. Derfor vil vi i Socialudvalget gerne rose alle vores ansatte i tilbuddene for at gøre et godt stykke arbejde. Vi ser ledere og medarbejdere, som lykkes med at løfte en kæmpe opgave. De tager opgaven seriøst og lykkes med levere kvalitet, samtidig med at de arbejder med at udvikle tilbuddene," siger socialudvalgsformand Charlotte Broman Mølbæk.

Tilbuddene arbejder for eksempel med implementering af Handicapplan, Psykiatriplan, Rusmiddelplan, Plan for Udsatteområdet, virksomhedsplaner, faglige metoder, ny støttemodel med videre. Samtidig er der flere af tilbuddene, som er blevet bygget om de seneste år, hvilket kræver en ekstra indsats for at sikre den kvalitet, borgerne mødes med.

"Det er en stor opgave for både medarbejdere og ledere at fastholde gode tilbud til borgerne, samtidig med at de fysiske rammer ændres. De skal have ros for at gå professionelt til opgaven og hjælpe borgerne igennem forandringerne," siger Charlotte Broman Mølbæk.

Sådan bedømmes tilbuddene
* Tilsynet bliver foretaget af Socialtilsyn Midt, BDO og Børn og Skole i Randers kommune. Socialtilsyn Midt's bedømmelse af kvaliteten foretages med udgangspunkt i en kvalitetsmodel, der består af syv temaer:

· Uddannelse og beskæftigelse
· Selvstændighed og relationer
· Målgruppe, metoder og resultater
· Sundhed og trivsel
· Organisation og ledelse
· Kompetencer
· Fysiske rammer

Der gives en samlet vurdering på en skala fra 1-5 for hvert enkelt tema, hvor fem er højst. BDO's tilsynskoncept bedømmer tilbuddene ud fra en række temaer, som indholdsmæssigt ligger tæt op ad Socialtilsyn Midt's temaer.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ikke mere Bilka for dem
- Linedanceguld i Berlin
- Ministeren understregede Randers' betydning
- Østervang har en særlig skolepatrulje
- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk