Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Hvor skal vi hen, du?

Onsdag 13. marts 2019 kl: 08:10

Hvor skal vi hen, du?
Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.
LÆSERBREV Af Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.

Uanset om man kan lide det eller ej, så går det uomtvisteligt den rigtige vej.

Ifølge de seneste tal fra Danmarks Statistik, var der igen i december færre på kontanthjælp. Faktisk er det gennemsnitlige fald, gennem de sidste 3 år, på omkring 1200 personer per måned.

Det vil sige, at hver måned er der omkring 1200 personer, der nu er begyndt at stå op til en meningsfyldt hverdag og dermed indgår i samfundets maskineri, ja, får indhold i dagligdagen og indgår i fællesskabet på arbejdspladsen.

Mere end 40.000 børn kan efterhånden rette ryggen, idet deres forældre nu er løftet ud af passiv offentlig forsørgelse og ind i en normal aktiv hverdag.

Også antallet af personer, der modtager integrationsydelse, er faldet ifølge Politiken. Faktisk på et år er det faldet med 25,6%.

Cheføkonom i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd Erik Bjørsted må også ifølge avisen glæde sig over at flere ikkevestlige indvandrere er kommet i arbejde.

Det er kun godt, at flere løftes ud af offentlig forsørgelse og kommer i meningsfuldt arbejde.

Det kan imidlertid hurtigt sættes over styr med Mette Frederiksen og rød blok. De vil hæve de sociale ydelser, så det igen bliver mindre attraktivt at arbejde. Det er den gale vej, ikke?

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Så fik sagen den drejning vi frygtede
- Vores børn fortjener mere end tomme ord
- Danmark er danskernes land
- Besparelser rammer folkeskolebørnene
- Socialdemokratisk plattenslageri om pension
- Problematik til hjørne
- Tanker om det politiske klima
- Fingeren ud, borgmester!
- Bedre hjælp til de syge og ledige
- Mindre trængsel på E45 med bedre offentlig transport
- Randers igen Sorteper
- Det er populisme og hykleri

Kommentarer til artiklen:
Snotdum.
Det er hvad man er når man tror at ledighed er økonomisk motiveret, komplet ubrugelig i forhold til offentlig ansættelse, hvis man kun ser sit job som et middel til at opnå penge. I samme åndedrag " det er de fattiges skyld, vi ingen penge har", tænk nu selv over det. Jesus Kristus på cykel at en sådan begavelse kan være får mig til at tvivle enten på folket eller vores hjemlige udgave af demokrati, kunne man bare i partiets ånd købe dem til tavshed, var der endelig et incitament for "den evige vækst" man helt uden realisme påberåber sig som løsningen på alt.
Søren Langberg
Adelgade 6
Randers
13-03-2019 09:12:59


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk