Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Fokus på livet med en hjerneskade

Mandag 11. marts 2019 kl: 09:00

Fokus på livet med en hjerneskade
Uge 11 er internationale Hjerneuge, og Hjernecenter Randers sætter fokus på helt almindelige mennesker og deres liv på godt og ondt med en senhjerneskade.

I Danmark lever cirka 300.000 mennesker med en hjerneskade, de ikke er født med. En senhjerneskade kan for eksempel opstå efter en blodprop i hjernen, en hjerneblødning, en sygdom eller en ulykke. Mere end halvdelen af mennesker med senhjerneskader er under 65 år.

"Der er megen uvidenhed og mange fordomme om mennesker med hjerneskader, og vi vil gerne bidrage til et mere nuanceret syn på livet med en senhjerneskade," siger Bente Østrup Brøgger, leder af socialområdets indsats for senhjerneskader i Randers Kommune.

For at sprede budskabet har Hjernecenter Randers produceret fire videoportrætter af mennesker fra Randers med senhjerneskader.

"Der er tale om helt almindelige mennesker med masser af indhold i livet på trods af den livsomstændighed, der har givet dem en senhjerneskade. Vi vil gerne opfordre til, at så mange som muligt hjælper med at dele budskabet, så vi får skubbet til fordommene om mennesker med hjerneskader," siger Bente Østrup Brøgger.

Videoerne har præmiere torsdag d. 14. marts 2019 og bliver herefter tilgængelige på Randers Kommunes facebookside og hjemmeside.

Uge 11 byder desuden på et foredrag, en koncert og et åbent hus arrangement i bo- og aktivitetstilbuddet Lene Bredahls Gade. Se mere på Randers Kommunes hjemmeside.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ikke mere Bilka for dem
- Linedanceguld i Berlin
- Ministeren understregede Randers' betydning
- Østervang har en særlig skolepatrulje
- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk