Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Aastrup hejser Det Grønne Flag

Fredag 8. marts 2019 kl: 19:29

Aastrup hejser Det Grønne Flag
Aastrup hejser Det Grønne Flag.
Essenbæk Børnehave har fået Friluftsrådets grønne flag. Det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen hejste flaget for første gang.

Fredag eftermiddag gik det Det Grønne Flag til tops for første gang i Essenbæk Børnehave i Assentoft. Flaget er en anerkendelse fra Friluftsrådet til daginstitutioner, som arbejder ekstra meget med friluftsliv, miljø og natur i hverdagen.

Udover at Essenbæk Børnehave ligger i Michaels hjemby, Assentoft, så er det samtidig også en børnehave, som han kender rigtig godt, da hans datter, Philippa, går i den. Hun gav da også en hånd med, da det grønne flag blev hejst på denne meget blæsende fredag.

”Det er noget særligt dansk, at børn i daginstitutioner er rigtig meget uden for. Det er noget, som udlandet er meget interesseret i, for vi ved, at det har mange gevinster for de små at være uden for. Eksempelvis er de mindre syge, og de får en bedre motorik og bliver bedre til at koncentrere sig. Der er også færre konflikter, og de sover bedre om natten, når de har været ude – og det kan man jo som forældre kun sætte pris på,” siger Michael Aastrup Jensen, MF (V).

Det lokale folketingsmedlem glæder sig over, at der bliver arbejdet med at øge kvaliteten i dagtilbuddene i Randers.

”Det er vigtigt, at de allermindste får en god start på tilværelsen, og eftersom de tilbringer mange timer hver dag i daginstitutionerne, så er det afgørende, at kvaliteten er helt i top. Det Grønne Flag er en anerkendelse af, at Essenbæk Børnehave er et godt sted for vores børn,” siger Michael Aastrup Jensen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ikke mere Bilka for dem
- Linedanceguld i Berlin
- Ministeren understregede Randers' betydning
- Østervang har en særlig skolepatrulje
- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk