Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

40 års jubilæum

Torsdag 14. februar 2019 kl: 10:07

40 års jubilæum
Elsebeth Nicolajsen har 40-års jubilæum i Arbejdernes Landsbank.


Elsebeth Nicolajsen fra Dronningborg kan 1. marts fejre 40-års jubilæum som kunderådgiver i Arbejdernes Landsbank i Randers, hvor hun har været i samtlige 40 år.

Der skal rigtig mange hænder til at tælle det antal boligkøbere, som Elsebeth Nicolajsen har hjulpet med rådgivning og finansiering af bolig i Randers og omegn, siden hun begyndte i Arbejdernes Landsbank i Randers den 1. marts 1979.

I løbet af de 40 år har hun oparbejdet en stor, trofast kundegruppe, der blandt andet tæller flere generationer fra samme familie samt venners venner, der har fået anbefalet hende som rådgiver med særlig ekspertise inden for boligrådgivning.

”Selv om jeg har været i samme bank og samme filial i 40 år, så har mit job forandret sig meget gennem årene - og det har banken også. Engang havde banken ry for at være lidt støvet og kedelig, men de seneste 10 år er vi kåret til danskernes foretrukne bank, og det gør det også noget sjovere at gå på arbejde,” siger Elsebeth Nicolajsen, der endnu ikke har sat årstal på sin egen pensionsalder.

Elsebeth Nicolajsen stammer fra Randers og har boet i Dronningborg siden 1988 med sin mand og parrets børn på nu 32 og 29 år, der dog for længst er fløjet af reden.

I fritiden har hun altid dyrket gymnastik, som nu er droslet ned til zumba et par gange om ugen. Det bliver også til en del gåture med torsdagsklubben. I fodboldsæsonen er hun at finde i bod 2, som frivillig på Randers Stadion. Ferierne bruges gerne på storbyrejser med gode venner.

* Elsebeth Nicolajsen fejrer sit 40-års jubilæum i Arbejdernes Landsbanks filial på Østervold 18 i Randers med en reception fredag 1. marts kl. 14-16, hvor alle er velkomne.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- 40 års jubilæum
- 40 års jubilæum
- Ny revisionschef i Sparekassen
- Skolechef bliver udviklingschef for skolerne
- Randers ansætter ny bibliotekschef
- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk