Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Nordbybørn indviede Naturbussen

Torsdag 14. februar 2019 kl: 08:06

Børn fra Jennumparkens Børnehus på vej tilbage med Naturbussen efter en hel dag i Fussingø Naturbørnehave.
Børn fra Jennumparkens Børnehus på vej tilbage med Naturbussen efter en hel dag i Fussingø Naturbørnehave.

Har du et barn, der snart skal starte i børnehave? Så har Randers Kommune nu lavet en ny dagtilbudsmulighed. Naturbussen transporterer børn fra Randers midtby til Fussingø Naturbørnehave.

Flere børn kan dermed få glæde af naturen i Fussingø. I denne uge har det første hold børn været med Naturbussen på besøgstur til Fussingø.

I denne uge har et hold på 8 børn fra Jennumparken været på besøgstur i Fussingø. Det sker i forbindelse med oprettelsen af Naturbussen, der er en ny dagtilbudsmulighed for børnehavebørn i Randers Kommune.

Hver uge vil Naturbussen på skift køre et hold børn til Fussingø Naturbørnehave sammen med faste pædagoger og medhjælpere. På den måde får børnene en oplevelse af, hvad det vil sige at gå i en naturbørnehave. Og efterfølgende kan forældrene vælge at tilmelde dem til den faste ordning, så de hver dag bliver kørt fra Jennumparken til Fussingø og tilbage igen.

"Vi har glædet os til at tage imod børnene og vise, hvad vi kan tilbyde. Med besøgsturene får børnene mulighed for at følge hverdagen i Fussingø. Her får de nogle rigtig gode oplevelser i skoven, hvor de får naturen helt tæt på. På den måde kan børnene prøve Naturbus-ordningen af, og så har forældrene mulighed for at tilmelde deres børn til den faste ordning med Naturbussen efterfølgende," siger Rikke Futtrup.

I første omgang er det børn fra Jennumparkens Børnehus, Lions Børnehus og dagplejen i Midt, der kommer på besøgsture til Fussingø.

Kaniner, udeliv og jord under neglene
Der bliver både nusset kaniner, klatret i træer og lavet aktiviteter om bålet, når Naturbussens børn besøger Fussingø Naturbørnehave.

"Vi har et stort fokus på, at det skal være en god oplevelse for børnene at være her. Og vi kan se, at de hurtigt finder sig godt til rette på vores udearealer, hvor der er masser af plads til at kunne boltre sig. Her får de en dag, hvor udelivet og nysgerrigheden på naturen er i centrum," siger Rikke Futtrup.

* Alle børn i Randers Kommune fra 3-6 år kan indskrives i ordningen. Tilmelding til ordningen sker via den digitale pladsanvisning.

* Skriv dit barn op - klik her.

* Læs mere om Naturbussen - klik her.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk