Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen

Torsdag 14. februar 2019 kl: 07:46

Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
Kasper Fuhr Christensen, medlem af Randers Byråd for Velfærdslisten.
Mødrehjælpens arbejde i Randers er truet af lukning, efter et flertal i Randers Byråd har bestemt, at Randers Kommune ikke længere skal støtte foreningens arbejde. Men den beslutning vil Velfærdslisten have lavet om.

Mødrehjælpen i Randers Kommune står til at miste et kommunalt tilskud på 350.000 kroner. Det besluttede Venstre, Dansk Folkeparti, Konservative og Socialdemokratiet på et byrådsmøde den 10. december sidste år. Den kommunale støtte stopper den 31. marts, og det vil højst sandsynligt tvinge foreningen til at lukke tilbuddet »Huset«. En konsekvens, som både fagfolk og brugere advarer imod.

Imidlertid er alt håb ikke ude. Velfærdslisten og byrådsmedlem Kasper Fuhr Christensen kaster sig nu ind i kampen for at redde Mødrehjælpen.

"Mødrehjælpen skal overleve! De hjælper mange familier og er med til at forebygge en masse problemer. Hvis Mødrehjælpen tvinges til at lukke »Huset«, kommer Randers Kommune til at stå med en langt større regning, fordi mange ikke vil få hjælp i tide, siger Kasper Fuhr Christensen, medlem af Randers Byråd for Velfærdslisten.

Velfærdslisten stemte også i første omgang imod besparelsen på Mødrehjælpen. Nu håber lokallisten, at borgmester Torben Hansen (S) og resten af flertallet, der har stemt for at stoppe støtten, kommer på bedre tanker.

Kasper Fuhr Christensen tilføjer, at han og flere andre fra Velfærdslisten vil deltage i dagens demonstration imod lukningen af Mødrehjælpen. Demonstrationen finder sted på Rådhustorvet i Randers kl. 11 i dag torsdag den 14. februar.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Kommentarer til artiklen:
Mødrehjælpen
Jeg beder om, at byrådets flertal skal overveje ALVORLIGT, at bibeholde de 350.000 i tilskud til mødrehjælpen. Jeg mener det er vigtigt, at støtte denne frivillige organisation. Min holdning er understøttet af, at jeg personligt bidrager med et beløb på 100 Kr. pr. måned.
Knud Precht
R. Hougårds Vej 12.B.
8960 Randers SØ
14-02-2019 10:35:39


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk