Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Intet kørekort = ingen bil

Onsdag 13. februar 2019 kl: 12:09

Intet kørekort = ingen bil
Døgnrapport fra Østjyllands Politi onsdag den 13. februar 2019.

* En patrulje ville tirsdag kl. 16.25 foretage en rutinekontrol af en bil på Hadsundvej i Randers NØ. Da betjentene tog kontakt til bilens fører, en 48-årig mand, oplyste han, at han ikke havde et kørekort. Det viste sig, at han havde fået administrativt inddraget førerretten.

Ved opslag i politiets systemer kunne betjentene konstatere, at det var femte gang inden for tre år, at den 48-årige mand blev stoppet bag rattet i sin bil, på trods af det manglende kørekort. Bilen blev derfor beslaglagt på stedet med henblik på konfiskation.


Brand i lade
* Østjyllands Politi blev tirsdag kl. 07.31 kaldt ud til en brand i en lade tilhørende en gård på Mariagervej i Hvidsten ved Spentrup.

Ved patruljens ankomst stod ladens østlige del i flammer, og det stod hurtigt klart, at laden, der var fyldt med halmballer, var overtændt og ikke kunne reddes, så brandfolkene ville forsøge at stoppe spredning af flammerne til den garage, der var tilknyttet laden. Slukningsarbejdet stod på resten af dagen.

Årsagen til branden er endnu uklar, men branden kan muligvis være opstået fra en teleskoplæsser inde i laden, som ejeren af gården havde brugt til at transportere halmballer fra laden til fyret. Ingen personer eller dyr kom til skade ved branden.


Uden kørekort i afmeldt bil og med narko i blod og i bil
* En patrulje standsede tirsdag kl. 19.55 en bil på Nettos parkeringsplads på Viborgvej i Randers NV. Patruljen tog kontakt til bilens 21-årige fører og bad om at se et kørekort. Det havde han ikke, og han forklarede betjentene, at han bare lige skulle lave noget på bilen. Han blev dog alligevel sigtet for kørsel uden førerret. Da han samtidig virkede narkopåvirket, blev han også bedt om at tage en narkometertest, der viste sig at være positiv, hvorfor han også blev sigtet for narkokørsel.

Betjentene bemærkede, at der lugtede kraftigt af hash inde i bilen og valgte der for at ransage bilen. Her fandt de en joint og en klump hash, som bilens 20-årige ejer, der var med som passager, erkendte tilhørte ham. Han blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika.

Ved visitation af den 21-årige fører fandt betjentene desuden en peberspray i hans jakkelomme, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven. Til sidst pillede betjentene også nummerpladerne af bilen, da den stod som afmeldt.


Færdsel
* En 47-årig mand blev tirsdag kl.17.45 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han blev standset på sin knallert af en patrulje på Kristrup Engvej i Randers SØ.

* En 21-årig mand blev tirsdag kl. 19.55 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Randers NV.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk