Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Græd ikke over spildt maling

Tirsdag 12. februar 2019 kl: 10:14

Græd ikke over spildt maling
Nørhald Kunstforening åbner en ny udstilling i Mellerup Fri- og Efterskoles foyer, Almisbakken 19, Randers. Kunstnerparret Lotte Overgaard Brems og Verner Brems, indehaver af Galleribrems i Skanderborg, besøger Nørhald.

For mange kunstmalere er maleriet en meget privat sag. Sådan er det ikke for Lotte Overgaard Brems og Verner Brems - her er ingen hellige køer. Kunst er en sanselig og søgende kunstform, og er den ene kunstner gået i stå i processen, gives det videre til kunstnermakkeren.

De udtrykker, at det kan være helt befriende at give det videre til én, der ser på motivet med andre øjne, og som måske ikke har samme ømhed over for billedet. Så er det selvfølgelig surt, hvis den anden maler det fuldstændigt over, men sådan er præmissen, og man skal ikke græde over spildt maling.

Oftest opstår der et ekstra lag og nye muligheder, som man ikke selv har været opmærksom på. Et ups eller en hovsa kan sagtens være et springbræt til et godt billede.

Billedkunstnerne Lotte Overgaard Brems og Verner Brems har udfordret hinanden med motivudvikling på hinandens værker og skabt en serie fælles malerier og grafiske tryk.

Det er en spraglet udstilling med former, farver og fart over feltet. Der er humor og alvor, varme og glæde.

På udstillingen vil der være en blanding af malerier og grafik. Grafikken består dels af højtryk med træ og plantryk i xerolitografi.

* Udstillingen varer frem til torsdag d. 23. marts og kan ses på alle hverdage fra kl. 14 til 17. Ved ferniseringen lørdag d. 23. februar vil der være musikalske indslag og et lille glas.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Kig nærmere på tørklædemode og ligestilling
- Tre fortællinger om Randers
- Tid til Korby Randers
- Huss en tur i Turbinen
- Kulturhuset fester og hylder fællesskabet
- Filmfestival rammer Randers
- Ny sæson med cykelsmeden og kunsthistorikeren
- Græd ikke over spildt maling
- Da blodet flød i Kolind Sund
- Thørholm på Cafe von Hatten
- HP Lange & Band live
- Mimbo Jimbo laver kunst i Kulturhuset

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk