Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Mød kommunen på Randers Messen

Tirsdag 12. februar 2019 kl: 08:36

Messer i Arena Randers kan være trækplastre. Foto: Kurt Helge
Messer i Arena Randers kan være trækplastre. Foto: Kurt Helge

Mød kommunen på Randers Messen
Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt er med på standen lørdag og søndag i tidsrummet kl. 13 - 15.
Få styr på dit affald, find din kommende byggegrund og bliv inspireret til job og bevægelse. Randers Kommune er med på Randers Messen i Arena Randers.


Randers Kommune har samlet et bredt udvalg af aktuelle tilbud og oplevelser på den kommunale stand. Det har i de senere år været en fast tradition, at randrusianerne kan få styr på deres spørgsmål om affald og affaldssortering. I år tager den kommunale affaldssektion venner med og får blandt andet selskab af Jobcenter Randers Erhverv.

Jobcenteret har fokus på rekruttering og kompetenceudvikling. De kommunale medarbejdere er klar til at modtage både virksomheder og borgere under Randers Messen. Afdelingen for Erhverv og Landdistrikter står klar med rådgivning om bredbånd - og dine boligdrømme kan blive til virkelighed på en kommunal byggegrund.

Fra den 1. marts kan Randers Kommune kalde sig visionskommune for Bevæg dig for livet. Det indbefatter, at Randers Kommune i en 5-årig periode vil arbejde målrettet med at få flere fysisk aktive borgere. En af de første initiativer under Bevæg dig for livet er et træningsforløb op til Rigtige Mænd Løbet 2019.

På Randers Messen kan du møde Søren Holm - også kendt som smeden fra tv-programmerne Rigtige Mænd. Søren står klar med gode råd og en opfordring om at deltage i årets løb. Smeden er klar lørdag kl. 12-13.30 og søndag kl. 13.30-15.00.

Som optakt til årets festival "En by i galaksen" får kommunens stand besøg af en ganske særlig gæst på søndag kl. 12-13.30. Den kommende festival sætter også sit præg på standen om lørdagen, hvor alle raske drenge og piger kan få en galaktisk facepaint i tidsrummet, kl. 10-15.

Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt er med på standen lørdag og søndag i tidsrummet kl. 13 - 15. Her kan du blandt andet få en snak med kommunaldirektøren om store udviklingsprojekter som Sporbyen og Byen til Vandet.

* Lørdag den 16. og søndag den 17. februar. Mød os på stand 26 B i hal 3.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk