Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Skildpadder stjålet og afleveret igen

Mandag 11. februar 2019 kl: 11:51

Skildpadder stjålet og afleveret igen
Plantorama i Randers blev lørdag formiddag udsat for et lidt særpræget butikstyveri. En mand havde ved 11.30-tiden indfundet sig i forretningen og taget kontakt til en medarbejder, da han ønskede at købe tre skildpadder.

Medarbejderen pakkede tre skildpadder ned i en kasse sammen med identifikationspapirer, og kunden gik mod kassen. Men i stedet for at betale gik han ud gennem en ubemandet kasse og forlod butikken uden at betale for de tre skildpadder.

Senere på dagen blev Plantoramas afdelingschef opmærksom på, at en mand havde sat en skildpadde til salg på en side på Facebook. Afdelingschefen kunne med det samme genkende skildpadden som værende én af de tre, der var blevet stjålet fra hendes forretning. Via sælgerens Facebook-profil fandt politiet frem til nogle personoplysninger, der, i kombination med oplysninger i politiets systemer, identificerede sælgeren som en 37-årig mand fra Randers SØ.

Politiet tog derfor hen til mandens adresse for at foretage en ransagning. Manden var ikke selv hjemme, og politiet fandt heller ikke skildpadderne på hans bopæl. Til gengæld fandt man de identifikationspapirer, der fulgte med de tre skildpadder. Betjentene efterlod en seddel til manden med besked om, at han skulle kontakte politiet snarest muligt.

Søndag kl. 10.15 ringede den 37-årige mand så til politiet. Han blev bedt om snarest muligt at aflevere de tre skildpadder, og kl. 10.35 indfandt han sig på politigården i Randers med en papkasse med de tre skildpadder i. De var alle i live og blev kort efter afhentet af en medarbejder fra Plantorama, der efterfølgende også fik udleveret de tilhørende identifikationspapirer.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk