Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

'Hun har jo ikke noget tøj på'

Søndag 10. februar 2019 kl: 11:03

'Hun har jo ikke noget tøj på'
Jørgen Andersen, Stenaltvej 6, 8930 Randers C.
LÆSERBREV Af Jørgen Andersen, Stenaltvej 6, 8930 Randers C.

Vi kender alle H. C. Andersens historie om kejserens nye klæder, hvor kejseren havde fået lavet en dragt så fin og luftig af kun indbildt skønhed. Ingen af byens borgere ville udstille sig selv ved at virke dummere end andre, så alle bøjede sig derfor dybt i støvet for den flotte indbildte klædedragt.

På gaden var der en lille dreng, der med sine klare barneøjne kunne se, hvad byens borgere ikke turde indrømme, at de kunne se, for ikke at virke dummere end de andre. Drengen råbte med sin klare barnestemme ”Han har jo ikke noget tøj på!” Nu turde alle byens borgere lige pludselig godt vedkende sig at det hele havde været et stort blufnummer.

Socialdemokratiet og Mette Frederiksens forslag om tidligere tilbagetrækning til nedslidte danskere er lige så luftig og gennemsigtig som kejserens indbildte klædedragt.

Mette Frederiksen prøver at indbilde os danskerne, at vi vil få ret til en tidligere tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet, hvis vi stemmer på hende ved næste folketingsvalg.

Hvis forslaget gennemføres efter den socialdemokratiske model, vil det efterlade et delt Danmark. Masser af danskere vil i den grad føle sig snydt, fordi forslaget kun vil være til gavn for et meget lille ”tilfældigt” mindretal.

Hvem er nedslidt, og hvem skal bedømme det? Det er som at åbne Pandoras æske. Det vil være en bombe under landets økonomi og vil ramme fremtidige generationer. Det vil være dem, der vil komme til at bære byrden for Mette Frederiksens leg med kejserens nye klæder. Det er et stort blufnummer. Mette Frederiksen ”Hun har jo ikke noget tøj på” - det er valgflæsk af værste skuffe.

Udbyg i stedet den eksisterende senior pensionsordning Den ordning kan benyttes af og være til gavn for af alle danskere, der føler sig nedslidte.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup
- Kriminelle udlændinge skal udvises

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk