Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Åbne veje i Vorup

Fredag 8. februar 2019 kl: 08:03

Åbne veje i Vorup
Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.
LÆSERBREV Af Simon Ødegaard Simonsen, Vester Boulevard 17, 8920 Randers NV - folketingskandidat (V), Randers N, Østjyllands Storkreds.

Tit og ofte ser man tilfælde, hvor beboerne rundt omkring i kommunen ønsker netop deres vej gjort til blind vej, dels for at nedsætte trafikgener fra gennemkørende trafik, dels for at sikre legende børn på vejen.

Tilsyneladende en god tanke, men ofte en meget lokal egoistisk én af slagsen, idet man jo derved tvinger de, der har et ærinde, til at køre en ofte længere omvej.

Biler, der er længere tid i vejsystemet, betyder flere biler og dermed tættere trafik, hvilket vi som bekendt i forvejen har rigeligt af.

Det er derfor ikke en god løsning at blokere samfundet med blinde veje her og der, som også betyder, at der skal fyldes mere dyrt brændstof på køretøjet.

Løsningen er åbne veje, som alle kan køre på. Det er de nu faktisk også beregnet til.

Naturligvis skal hastigheden nedsættes, så børn og beboere langs vejene føler sig sikre. Det er overordnet en myndighedsopgave.

Fartbøller kan beboerne desuden anmelde, ligesom man kan være tvunget til at bede om besøg af en af Politiets effektive fotovogne.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup
- Kriminelle udlændinge skal udvises

Kommentarer til artiklen:
Dejligt med åbne veje
Lad os endelig få adgang til kørsel alle steder. Vi kunne jo starte med at åbne Søndergade, Sbaregade-Erik Menveds plads- kirketorvet og Houmeden, Drejervej skulle åbnes ud til V. Boulevard Mens kommunen rask væk privatiserer ekstremt mange veje men de vil stadig bestemme over dem. Er det fair i dine øjne? Ja, kommunens økonomi er stram. Nix, Venstre havde 40 Mill. til at stå ved kommunevalget men de er endnu ikke kommet frem. De er måske gået til grisevalgflæsk?
Hans Jørgensen
Genvejen
Randers
08-02-2019 15:16:39


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk