Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Tyv stjal hummere og islagkage

Torsdag 7. februar 2019 kl: 10:20

Tyv stjal hummere og islagkage
Døgnrapport fra Østjyllands Politi torsdag den 7. februar 2019.

En 19-årig mand havde åbenbart - gætter politiet på - planlagt en finere middag, som dog ikke måtte koste ham noget, da han onsdag kl. 19.04 troppede op i Netto på Århusvej i Randers. En butiksdetektiv observerede, hvordan manden tog flere varer ind under sin jakke, hvorefter han gik forbi kassen uden at betale.

Butiksdetektiven holdt manden tilbage, og kort efter kom politiet frem. Da betjentene dukkede op, havde den 19-årige frivilligt lagt de stjålne varer frem: To frosne hummere, to pakker laks, en islagkage, en pose rejer og et par sokker.

Han erkendte at have stjålet det hele, og han blev derfor sigtet for tyveri.


Anholdt for hash-salg efter tip
Da Østjyllands Politi onsdag kl. 12.05 fik et tip om, at en mand var i gang med at sælge hash på Rådmands Boulevard i Randers, kørte en patrulje til stedet for at undersøge sagen nærmere.

Efter kort tid traf de en 23-årig mand, som svarede nøje til det signalement, anmelderen havde givet på hashsælgeren. Betjentene spurgte, om han havde noget ID, de måtte se. Til det lød svaret: ”Nej, men jeg har noget grønt,” hvorefter han rakte en pose med skunk frem.

Posen fik betjentene til også at tage på besøg i den 23-årige og hans kærestes lejlighed. Her fandt politiet både skunk, hash, digitalvægte og mobiltelefoner. Den 23-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.


Specialpatrulje fandt kokain og hash
En 23-årig mand fik en større bøde, da han onsdag kl. 19.30 fik uventet besøg af Østjyllands Politis specialpatrulje på sin adresse i Randers NØ. Politiet havde fået et tip om, at der var hash på adressen, og de havde derfor narkohunde med.

I hjemmet fandt hunde og betjente omkring 70 gram hash, og da det var tredje gang, at den 23-årige blev taget med ulovlige stoffer, fik han en bøde på 10.000 kroner ud over sigtelsen for besiddelse af euforiserende stoffer.

Senere samme aften kiggede specialpatruljen forbi en adresse i Randers SV, hvor de havde også fået et narkotip. På adressen traf de den 44-årige beboer, der blev sigtet for narkosalg, efter patruljen fandt kokain og hash i emballage i huset. Derudover fandt de en ulovlig kniv, som han også blev sigtet for at besidde.


Færdsel
* Onsdag kl. 13.52 skete der et færdselsuheld i krydset Østervold/Dytmærsken i Randers C. En 79-årig mandlig bilist svingede til højre og blev ramt af en bus med en 43-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 79-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, da han kørte ud foran bussen.

* Onsdag kl. 18.36 skete der et færdselsuheld på Grenåvej i Slyngborg ved Randers. En 20-årig mandlig bilist ramte ind i en bil ført af en 22-årig mand. Ved sammenstødet røg den 20-åriges bil ind på en privat grund tæt på vejen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk