Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Vil du vise dit lokalområde frem?

Torsdag 7. februar 2019 kl: 09:34Vil du vise dit lokalområde frem?
Turistchef Anne-Mette Knattrup.
VisitRanders har startet Randers Greeters, der skal være med til at give turister en helt lokal Randers oplevelse.

Som Randers Greeter (Greeter er engelsk og er en, der byder velkommen, red.) mødes man med gæster, der er nysgerrige på at vide mere om Randers eller som man deler interesse med. Det kan f.eks. være natur, historie, aktivt landsbyliv, lokale fødevarer og produkter, forfattere, digtere, kunstnere eller noget helt andet. Fokus er i første omgang alle de mange oplevelser, der findes udenfor Randers by, men alle er hjerteligt velkomne.

Turistchef Anne-Mette Knattrup forklarer:

"Turisterne er meget nysgerrige på hvordan, vi lever, bor, på hvad vi arbejder med, vores historie, kultur og natur, de lokale skikke og traditioner "localhood" kalder man det. Og det vil vi meget gerne give vores gæster mulighed for at opleve."

Som Randers Greeter skal du have lyst til at møde nye mennesker i små grupper på maks. 6 personer. Du bestemmer selv hvor, hvornår og om hvad, du vil mødes med gæster og kontakten foregår via Randers Greeters egen hjemmeside. En greeter arbejder frivilligt og gæsten betaler ikke for mødet. Et møde vil som oftest foregå til fods, men kan f.eks. også være på cykel.

Randers Greeters bliver en del af Global Greeters som den første destination i Danmark. Global Greeters finder du på flere end 150 destinationer på verdensplan herunder Paris, Sydney, Berlin, Wien og London.

* Har du lyst til at blive en del af Randers Greeters kan du læse meget mere på randersgreeters.dk, hvor du også kan tilmelde dig som Randers Greeter. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at tage kontakt til Tina Degn ved VisitRanders på tlf. 86 42 44 77 eller på e-mail td@visitranders.com.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk