Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

V håber på fælles løsning om Kraftcenter Korshøj

Torsdag 7. februar 2019 kl: 07:43

V håber på fælles løsning om Kraftcenter Korshøj
Louise Høeg og Christina Kjærsgaard - byrådsmedlemmer (V).
På et møde i Sundheds, Idræts – og Kulturudvalget onsdag skulle der endeligt tages stilling til etableringen af Kraftcenter Korshøj. Hos Venstre har man tidligere meldt ud, at man ubetinget bakker op om projektet.

Byrådet har en vision om, at flere skal dyrke idræt og motion i fritiden. Lige nu er der mange idrætsprojekter på vej i hele kommunen - et af dem er Kraftcenter Korshøj, som er SMIFF09’s store idræts- og aktivitetsprojekt.

De frivillige bag projektet har længe arbejdet for at få jord lagt til projektet, og provstiet har nu sagt ja til, at foreningen kan leje jorden samtidig med, at en landmand gerne vil sælge et andet jordstykke til brug for projektet.

Sagen blev behandlet på udvalgsmødet onsdag, hvor Venstre som de eneste sagde ja til brugen af kirkejord, og da det blev nedstemt, stillede Venstre forslag om, at kraftcenteret skal have mulighed for at erhverve sig jorden fra den private jordejer, og dette stemte DF for, mens resten af udvalget undlod.

“I Venstre siger vi ja til Kraftcenter Korshøj, og støtter de mange frivillige, der arbejder for projektet og de mange borgere, der vil få gavn af kraftcenteret. Vi håber, at der kan komme et flertal for, at de i det mindste kan få lov til selv at købe jord til projektet”, siger Christina Kjærsgaard (V) medlem af Sundheds-, Idræts- og Kulturudvalget.

For Venstre er det vigtigt at støtte udviklingen i Harridslev, der er et velfungerende lokalsamfund.

“Det er også vigtigt, at de mindre landsbysamfund fortsat har aktiviteter, og derfor stillede vi sammen med DF også et forslag om, at der optages en dialog med Landsbyklyngen Kronjylland med ønsket om at støtte nye idrætsfaciliteter i Albæk”, siger formand for udvalget, Louise Høeg (V) og fortsætter:

“Ønskescenariat for Venstre er, at Socialdemokraterne også vil bakke fuldt op om Kraftcenter Korshøj og dermed anerkende det store arbejde, som de frivillige i en mangeårig periode utrætteligt har arbejdet for”.

Venstre håber stadig på, at et byrådsflertal kan finde en fælles løsning, der vil kunne gavne hele området.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen
- Nordbybørn indviede Naturbussen
- Velfærdslisten vil redde Mødrehjælpen
- Intet kørekort = ingen bil
- Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk