Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Langå: Vigtigt at få skovbro færdig

Tirsdag 5. februar 2019 kl: 09:31

Langå: Vigtigt at få skovbro færdig
Lars Søgaard (V), og Iben Sønderup (S).
LÆSERBREV Af udvalgs-formand for Landdistrikts-udvalget, Lars Søgaard (V), og næstformand for Miljø- og Teknikudvalget, folketingskandidat, Iben Sønderup (S).

Den sidste del af stibroen over Langå Station har nu fået en tillægsbevilling på 2,3 mio. kr., stemt igennem af et samlet byråd. Vi er på den ene side rigtig ærgerlige over, at denne tillægsbevilling er nødvendig, men samtidig glade for, at den endelige finansiering nu er på plads. Desuden vil vi gerne takke vores byrådskolleger for at bakke op om dette vigtige projekt.

Længe har borgerne i Langå ventet på at broen blev færdig, men forsinkelser pga. ukorrekte beregninger har udsat projektet igen og igen. Med den sidste bevilling synes den sidste forhindring nu at være ryddet af sporet, og den sidste del af stibroen kan forventes færdig ultimo 2019.

Man forstår godt, at borgerne er, og har været, utålmodige. Det har været en uskøn proces, ingen tvivl om det, men det ændrer ikke på, at vi naturligvis ikke kan have en bro hængende midt i luften. Derfor er det glædeligt, at vi nu endelig har fået helt styr på finansieringen.

Den færdige stibro vil binde de to dele af Langå sammen, skabe trafiksikkerhed og passage for både store og små som måske skal ned på boldbanerne. Med færdiggørelsen skabes ydermere bedre adgang for lystfiskere og turister til naturen ved Gudenåen og Langå Egeskov, eller som måske vil se det historiske mindesmærke ved de sprængte brohoveder fra Anden Verdenskrig.

Desuden giver stibroen borgerne i Skovlystkvarteret adgang til den togstation, de altid har haft lige i baghaven, men som de ikke har haft ordentlig og direkte adgang til.

Vi glæder os til broen bliver helt færdig – ligesom mange andre borgere gør.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup
- Kriminelle udlændinge skal udvises

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk