Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Der skal afsættes en pulje til at udvide E45

Tirsdag 29. januar 2019 kl: 18:23

Der skal afsættes en pulje til at udvide E45
Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Randers SØ - medlem af Folketinget (V). Valgt i Østjylland.
LÆSERBREV Af Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Randers SØ - medlem af Folketinget (V). Valgt i Østjylland.

Enhver, som blot engang imellem kører på E45 i myldretiden, kender til de massive problemer med trængsel og kø. For de daglige pendlere er det ulideligt konstant at holde i kø samtidig med, at det også skaber farlige situationer.

Jeg oplever det selv de gange, jeg tager bilen fra mit hjem i Assentoft til København for at passe arbejdet i Folketinget.

Jeg har kæmpet for en udvidelse af motorvejen gennem flere år, og det var et vigtigt skridt på vejen, da det lykkedes at sikre en VVM-undersøgelse af hele strækningen fra Vejle til Randers og ikke blot til Aarhus N, sådan som Transportministeriet ellers havde insisteret på.

Trafikmængden på E45 kommer kun til at stige, og det er jo i virkeligheden positivt, for det er jo et udslag af, at det går godt i Østjylland, og at der hele tiden bliver skabt nye arbejdspladser. Imidlertid kan den megen trafik på E45 ende med at blive en vækstdræber og det vil være brandærgerligt, hvis det er sendrægtighed i forhold til at udvide motorvejen, som sætter en prop i det østjyske væksteventyr. Det vil jeg i hvert fald gøre mit til ikke sker ved at kæmpe for at udvidelsen bliver en realitet.

Næste skridt er derfor at få sat arbejdet i gang med at udvide motorvejen med et ekstra spor i hver retning. I den forbindelse er det vigtigt, at det ikke blot bliver en udvidelse, som gavner trafikanterne, men også naboerne til motorvejen.

I dag er der alt for mange som lever med daglige støjgener fra motorvejen. Det er ikke rimeligt, at man ikke kan få ørenlyd i sin egen have, og derfor skal der sættes massivt ind overfor støjproblemerne.

Det er helt oplagt at gøre i forbindelse med et større anlægsarbejde som en udvidelse vil være. Vi skal altså med andre ord fremtidssikre E45 for både bilister og naboer i ét hug. Jeg vil derfor kæmpe for, at der i forbindelse med regeringens infrastrukturplan, bliver afsat en pulje til større infrastrukturprojekter. En sådan pulje vil kunne finansiere udvidelsen af E45.

Det er et projekt, som vil gavne hele Østjylland, og jeg håber derfor, at alle folkevalgte i Østjylland vil bakke op om, at der bliver afsat penge til formålet. Det er nu, at det gælder om at holde sig til. Det betyder også, at vi for en stund må pakke valgkampsretorik og politiske forskelle sammen for en stund og i stedet stå sammen om at kæmpe for Østjylland.


© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup
- Kriminelle udlændinge skal udvises

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk