Klik venligst
-Klik venligstKlik venligst

Udeservering på det jævne

Tirsdag 29. januar 2019 kl: 06:09

Udeservering på det jævne
Niels Erik Christensen, Egevej 2, Ø. Bjerregrav - medlem af Randers Byråd for Venstre.
LÆSERBREV Af Niels Erik Christensen, Egevej 2, Ø. Bjerregrav - medlem af Randers Byråd for Venstre.

Venstre vil gerne bidrage med tiltag, som gør, at Randers bys borgere og besøgende får den bedste oplevelse. En af disse oplevelser kan være at sidde udendørs ved Rådhustorvet med en frokost, et glas vin eller en kold fadøl og glædes over de tiltag, der laves for at skabe liv på torvet. Og der er masser af liv.

Udfordringen er blot, at det er aldrig til at vide, om tallerken eller glas vælter af bordet, da underlaget er chaussésten, og dermed særdeles ujævn.

Det kan måske virke lidt underligt at tale om udeservering, her midt om vinteren. Men det er absolut sidste udkald for planlægning af sommerens aktiviteter.

I efteråret søgte en restaurant om tilladelse til at lave en jævn belægning, for egen regning, hvor de har tilladelse til udeservering. Dette blev afvist bl. a. af Socialdemokratiet, med begrundelse om, at det er en kommunal opgave.

Derfor foreslog Venstre og Dansk Folkeparti naturligvis, at kommunen skal sikre plan og velegnet belægning ud for restaurationer med udesevering. Dette forslag har nu ligget i vinterhi siden oktober, og derfor er det nu højaktuelt at træffe en beslutning. Arbejdet skal jo udføres, inden det bliver aktuelt med udeservering.

Udeservering på jævnt underlag vil naturligvis give en langt højere oplevelse for gæsterne og derved bidrage til endnu mere positiv omtale af Randers by.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup
- Kriminelle udlændinge skal udvises

Kommentarer til artiklen:
Historieløst?
Så vidt jeg husker, så var det Venstres tidligere borgmester Michael et eller andet der maltrakterede hele Østervold med sit granit-eftermæle-projekt.

Enhver der går eller cykler på Østervold har mærket konsekvensen af dette ego-projekt.
Nedsunkne granitfliser, skrå fortove og en "vejbane", hvor man nærmest skal køre på mountainbike for ikke at risikere at få ødelagt cykel-dækket.

Jeg er personligt fuldt enig i, at fortovsbelægninger som udgangspunkt bør være jævne, så fx kørestolsbrugere ikke unødigt generes eller risikerer uheld.

Hvis jeg forstår Socialdemokratiets position korrekt, så er deres frygt, at den overordnede fortovs-planlægning risikerer at forsvinde. Det kan være korrekt. Omvendt er det også kritisabelt, hvis ikke fortove og gågader er jævne.

Så personligt har jeg bestemt ikke noget imod, at det private erhvervsliv betaler for jævne fortove og gågader - bare kommunen bestemmer hvilken belægning der lægges.
Kalle Nielsen
Scandiagade 14
Randers
29-01-2019 09:09:59


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk