Annonce
Del på Facebook   Print siden

Særbehandling

Torsdag 17. januar 2019 kl. 08:02

Særbehandling
Frank Nørgaard, Kåtrupvej 29, Fårup - medlem af Randers Byråd, Dansk Folkeparti - formand for Miljø- og teknikudvalget, Randers Kommune.
LÆSERBREV Frank Nørgaard, Kåtrupvej 29, Fårup - medlem af Randers Byråd, Dansk Folkeparti - formand for Miljø- og teknikudvalget, Randers Kommune.

På mandagens byrådsmøde blev Dansk Folkeparti nedstemt af samtlige andre partier og lister på spørgsmålet om hvorvidt sager, hvor forvaltningerne er bekendt med, at der er en politisk bevågenhed, skal udvalgsbehandles, inden man bruger skattekroner på at deltage.

Vi er i Dansk Folkeparti gennem flere eksempler blevet kontaktet af borgere, som finder det besynderligt, at kommunen stiller med medarbejdere til forskellige arrangementer, specielt indenfor integrationsområdet.

Senest deltog to medarbejdere til et integrationsstormøde i Underværket arrangeret af Frivillighuset, SOS Racisme, AOF, Randers Bibliotek, Underværket samt en række enkeltpersoner.

Vi var flere DF’ere som mødte op til mødet, og vi blev mildest talt målløse over at høre en medarbejder fortælle “at man ikke kan stille krav til de nyankomne - hertil er de for skadede”. Hvad er det dog for en holdning? Enkelte er måske “skadet”, men 99% af de migranter, som marcherede på vores motorveje i sensommeren 2015, fejlede efter min overbevisning intet.

Man må altså konkludere, at samtlige partier og lister ud over Dansk Folkeparti i Randers Byråd går ind for en særbehandling af migranter og udlændinge i forhold til offentlig forsørgelse, mens danskere skal kostes rundt i systemet, indtil de falder fra hinanden både fysisk og psykisk. Desuden giver man særbehandling i forhold til hjælp til at forstå hvorledes kommunen fungerer!

Hos Dansk Folkeparti giver det stof til eftertanke, at især de partier som kender kommunens økonomi gennem svære prioriteringer, her er fuldkommen ligeglade med udgifterne.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.



Kommentarer til artiklen:
Dansk Folkeparti var et dansk politisk parti, der eksisterede under 2. verdenskrig. Det blev grundlagt 1. marts 1941 af udbrydere fra Det Konservative Folkeparti, Danmarks Retsforbund, Socialdemokratiet samt et medlem af Folketinget for Danmarks Nationalsocialistiske Arbejderparti. Partiet gik ind for en korporativ stat og var antikommunistisk.

Den første leder af partiet var Victor Pürschel, tidligere folketingsmedlem for de Konservative, som han også havde været næstformand for. Nazisten Wilfred Petersen, der var tidligere leder af Dansk Socialistisk Parti, blev kort efter organisatorisk leder af Dansk Folkeparti og trak det i retning af nazisme og antisemitisme. Det fik Victor Pürschel og hovedparten af de andre ledende medlemmer til at forlade Dansk Folkeparti i løbet af 1941. Det tidligere folketingsmedlem for Danmarks Nationalsocialistiske Arbejderparti var den sidste til at forlade partiet i marts 1943, bortset fra Wilfred Petersens proselytter, der blev. Partiet var nu ikke længere opstillingsberettiget til folketingetsvalget i april 1943 og besluttede i stedet at føre kampagne for at boykotte valget. Derefter gik partiet i opløsning. Efter krigen blev flere af grundlæggerne dømt i retsopgøret.

Dansk Folkeparti opfattede sig selv som et nationalt dansk nazistparti i modsætning til Frits Clausens DNSAP, hvis tyskorienterede linje de anså for landsforræderisk. Konflikten mellem de to nazistiske partier var derfor præget af åbent fjendskab.
Mon ikke der er lidt klang fra datiden i det eksisterende Dansk Folkeparti
Hans Jørgensen, 17-01-2019 18:40:59

Man må hilse med glæde, at alle partier og lister, stemte imod Dansk Folkepartis forslag, der specielt var rettet mod møder og arrangementer, der handler om integration. Det er DFs evindelige angreb på alt der drejer sig om flygtninge, indvandre.
Det er naturligt, at kommunens medarbejdere deltager, når foreninger og organisationer retter henvendelse, hvor de kan orientere og drøfte det aktuelle emne.
Her skulle emnet integration, vel være lige så berettiget som alle andre emner.
Det må selv Frank Nørgaard forstå og efterleve.

Knud Precht, 17-01-2019 15:23:41


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Kommentar:
 
Navn:
 
Indtast
bogstaverne:
ÆØÅ
  - dette er for at undgå spam.

© Copyright 2024 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Debat

Debat: Reformen på professionsuddannelserne lader vente på sig
Debat: Reformen på professionsuddannelserne lader vente på sig
Debat
Læserbrev: Hvorfor har vi en kulturpolitik i Danmark, hvor københavnske museer åbenbart er bedre end de østjyske?
Læserbrev: Hvorfor har vi en kulturpolitik i Danmark, hvor københavnske museer åbenbart er bedre end de østjyske?
Debat
Læserbrev: Våben som stueren investering
Læserbrev: Våben som stueren investering
Debat
Læserbrev: Lån er ikke opsparing!
Læserbrev: Lån er ikke opsparing!
Debat
Debat: Krig og kontanter
Debat: Krig og kontanter
Debat
Debat: Øl, CO2 og temperatur
Debat: Øl, CO2 og temperatur
Debat
Debat: Er almenvellet afhængig af fem P-pladser?
Debat: Er almenvellet afhængig af fem P-pladser?
Debat
Debat: Skat på livet suger livet ud af landet 
Debat: Skat på livet suger livet ud af landet 
Debat
Debat: SF vil forbyde bundtrawl helt
Debat: SF vil forbyde bundtrawl helt
Debat
Læserbrev: Trafik i Dronningborg
Læserbrev: Trafik i Dronningborg
Debat
Tilbudsaviser og magasiner m.m:
Regionale nyheder