Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Se atomerne danse ved Tradiums 'åbent hus'

Mandag 14. januar 2019 kl: 10:23

Michael Høeg, Tradiums Maleruddannelse, viser, hvordan den nyeste teknologi, Augmented Reality, anvendes i undervisningen. Foto: Ulrik B Jepsen
Michael Høeg, Tradiums Maleruddannelse, viser, hvordan den nyeste teknologi, Augmented Reality, anvendes i undervisningen. Foto: Ulrik B Jepsen

Se atomerne danse ved Tradiums 'åbent hus'
Ny teknologi gør undervisningen mere levende og nemmere at forstå. Foto: Ulrik B Jepsen
Tirsdag den 15. januar kl. 16-19 holder Tradium åbnet hus, hvor elever, vejledere og undervisere står klar til at fortælle om de forskellige uddannelser. En teknisk skole med moderne teknologi anno 2019.

Der bliver noget for alle sanser og en unik mulighed for at komme helt tæt på uddannelsesmiljøet. På Blommevej 40 bliver det bl.a. muligt at opleve alle de tekniske erhvervsuddannelser og se, hvordan underviserne anvender den nyeste teknologi, eksempelvis Augmented Reality, i undervisningen på maleruddannelsen.

Augmented Reality (også kaldet AR), går ud på, at man bruger smartphones, tablets eller andre enheder til at give ekstra informationer om en tekst, brugeren læser, eller et værktøj, der benyttes. En tømrer vil f.eks. kunne visualisere en trappe, før han går i gang med at montere den. Underviserne har også udviklet en app, der gør det muligt, at se atomerne danse. Det er en helt ny og nemmere måde at lære om kemiens verden på.

På tømreruddannelsen er der samtidig messe med nyeste arbejdstøj, fodtøj og værktøj, som også er et vigtigt element på uddannelserne.

Hør om studierejser og det sociale liv
På Vester Allé er det muligt at prøve VR-briller, 3D-printere og laserskærere i den nye ToolBox. Det er også her, det nyeste grej inden for fitness og e-sport kan opleves. Dørene er samtidig åbne på Tradium College, hvor brætspil, bordtennis og bordfodbold står klar til at danne rammerne om nye venskaber og stærkt sammenhold i fritiden.

Det er også på Vester Allé, de kreative uddannelser som frisør, kok eller tjener kan opleves på tæt hold.

På HTX kan man opleve de arbejdende værksteder og laboratorier og se, hvordan eleverne arbejder med projekter.

Hos HHX på Rådmands Boulevard og Tradium Business på Minervavej kan man opleve studiemiljø og spændende præsentationer og høre om mulighederne for at rejse ud i verden under uddannelsen.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden
- Drikkevand i byrådet
- De havde ikke kørekort
- Vi må vi stå sammen om mere infrastruktur til Randers
- Nu åbnes naturperle i Læsten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk