Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Confac A/S vinder Randers Kommunes Erhvervspris

Tirsdag 8. januar 2019 kl: 17:35

 Fv. er det Hans Verner Lind og Erling Holm. Forrest fv. borgmester Torben Hansen, Peter Adamsen og Frank Laursen. Foto: Randers Kommune
Fv. er det Hans Verner Lind og Erling Holm. Forrest fv. borgmester Torben Hansen, Peter Adamsen og Frank Laursen. Foto: Randers Kommune

Confac A/S vinder Randers Kommunes Erhvervspris
Årets hovedtaler var CEO Mads Nipper fra Grundfoss. Foto: Randers Kommune
Betonvirksomheden Confac A/S vinder blandt andet prisen for sin anderledes måde at organisere og drive virksomhed på. Prisen blev overrakt ved borgmesterens nytårskur tirsdag.

"Årets prisvinder er en innovativ og nytænkende virksomhed, der arbejder med synlige, fælles mål og et minimum af hierarki. Virksomheden skaber resultater, der giver genlyd ud over kommunegrænsen. Og den står for meget af det, som vi i Randers gerne vil forbindes med: Vedholdenhed, dygtighed, samarbejde og virkelyst," sagde borgmester Torben Hansen (S), umiddelbart inden han afslørede vinderen af Randers Kommunes Erhvervspris 2019.

Nytårskuren er en fast tradition, hvor erhvervsliv og Randers Kommune mødes for at ønske godt nytår. Årets hovedtaler var CEO Mads Nipper fra Grundfoss samt borgmester Torben Hansen.

Anderledes tankegang skaber resultater
Randers Kommunes Erhvervspris bliver uddelt til en virksomhed, der i samspil med kommunen eller af egen kraft har markeret sig positivt og dermed bidrager til en positiv udvikling i og af Randers Kommune.

Det har Confac A/S gjort i særdeleshed i 2018, hvor virksomhedens produktionsareal er øget, mange nye medarbejdere er kommet til, mens omsætning og indtjening samtidig er forøget. Men det er især virksomhedens evne til at tænke anderledes, som juryen har lagt vægt på.

"Årets prisvinder har en vision om at være foregangsvirksomhed i sin branche ved at nytænke måden at organisere sig og drive virksomhed på. Et bærende element i denne vision bygger på filosofien om, at når det går godt for virksomheden, så går det også godt for medarbejderne," sagde Torben Hansen med henvisning til, at virksomhedens ansatte er reelle medejere af Confac A/S i kraft af deres medarbejderaktier.

"Vi er meget glade for prisen og ikke mindst for baggrunden for den. Vi er fire ligeværdige i en kollektiv ledelse og 100 medarbejdere, som er medejere. Vi løfter i flok hver eneste dag," sagde Frank Laursen, da han sammen med sine tre meddirektører modtog prisen.

Confac A/S leverer betonfacader til alt fra simple byggerier til unikke designfacader. Virksomheden ligger i den sydlige del af Randers og beskæftiger godt 100 medarbejdere. Desuden gør virksomheden et ekstraordinært arbejde i forhold til at støtte udsatte borgere i at finde tilbage til arbejdsmarkedet, ligesom virksomheden gerne åbner døren for studerende og dermed bidrager til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft.

* Siden 2015 har Randers Kommune uddelt erhvervsprisen. Vinderen bliver valgt af en jury, der består af repræsentanter for Dansk Industri, Dansk Byggeri, LO, FTF, Uddannelsesinstitutionerne i Randers og omegn samt Erhverv Randers. Juryen vælger mellem en række virksomheder, som er nomineret af forvaltningen i Randers Kommune.

Tidligere vindere
2018: Fårup Beton A/S
2017: Innovation Living A/S
2016: A1 Consult
2015: DanDomain

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden
- Drikkevand i byrådet
- De havde ikke kørekort
- Vi må vi stå sammen om mere infrastruktur til Randers
- Nu åbnes naturperle i Læsten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk