Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

V holder fast i Kraftcenter Korshøj

Mandag 7. januar 2019 kl: 10:00

V holder fast i Kraftcenter Korshøj
Louise Høeg og Christian Brøns.
Trods politisk modvind på det seneste for Kraftcenter Korshøj projektet, så bakker Venstre entydigt op om projektet, som partiet sammen med Dansk Folkeparti afsatte midler til i budgettet 2017-2020.

Samtidigt håber Venstre på, at provstiet d. 24. januar giver lov til at man kan leje kirkens jord.

”Der er ingen tvivl om, at der er et behov for bedre idrætsfaciliteter i harridslevområdet. Kraftcenter Korshøj kan biddrage til moderne idrætsfaciliteter, der kan styrke idrætterne i landdistriktet, hvilket vi i Venstre mener er vigtigt”, siger Louise Høeg, formand for Sundheds, Idræts – og Kulturudvalget.

De aktive medlemmer i SMIFF09 (SMIFF blev dannet i 2009 ved en sammenlægning af bl.a. Støvring Mellerup Idrætsforening og Idrætsforeningen Fjordbakken, red.) har siden man diskuterede renovering af hallen i 2006 og årene frem løbende arbejdet med at udvikle Kraftcenter Korshøj projektet. Der er derfor ifølge Venstre tale om et stort ønske for lokalbefolkningen, som samtidigt har lagt et stort stykke arbejde i at gøre projektet til virkelighed.

”Ildsjælene i Kraftcenter Korshøj har arbejdet med dette i over 10 år. Derfor er det helt enormt ærgerligt, hvis Socialdemokratiet fortsætter med at vakle i denne sag og trækker støtten lige før målstregen. Man har arbejdet ambitiøst og målrettet med projektet, og børn, unge og voksne i området fortjener at få bedre muligheder for at udfolde sig aktivt i de kommende år”, lyder det fra gruppeformand for Venstre, Christian Brøns.

Venstre mener, at etableringen af Kraftcenter Korshøj vil være med til at forbedre idrætsfaciliteterne i området, men vil på ingen måde være til hinder for, at der stadig kan være idrætsaktiviteter i Albæk.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre hold udvalgt til konkurrence om Byen til Vandet
- Kvinde død i brand i Randers
- Skal stiendiet blive dit?
- Person fundet i fjorden identificeret
- Kvinde skyggede spritbilist
- Rekorddeltagelse i skakmesterskab
- 14-årig pige efterlyses
- Randers genopliver fastelavnsbåden
- Drikkevand i byrådet
- De havde ikke kørekort
- Vi må vi stå sammen om mere infrastruktur til Randers
- Nu åbnes naturperle i Læsten

Kommentarer til artiklen:
Er det nu en god ide ?
Idræt er godt, lokal idræt er rigtig godt.
Men er det ikke lidt "overkill" med et kraftcenter i Harridslev, når vi nu ved at hallerne 2-3 kilometer derfra i Dronningborg står til en massiv renovering/nybygning, er det så ikke på tide at få lavet en ordentlig langsigtet plan.
Med det sigte at tilgodese flere, for færre midler.
Kommunen har allerede nu balladen på området svømmehaller, hvor der efter Water and wellness nu er overskuds kapacitet.
Den ballade forstærkes så når den allerede forsinkede hal 4 (prestigehallen hvis pris ingen endnu kender) kommer i drift.
Til sidst vil den være endog særdeles klædeligt, hvis de midler der er bevilget til klubhuset i Albæk kommer ud til det projekt de oprindeligt er møntet på.
Min klare fornemmelse er at der er gået "sognerådspolitik" i sagen, så få nu lavet en samlet plan, så pengene bruges bedst muligt, og lad nu ikke 2-3km være en hindring.

Søren Mikkelsen
Østermarksvej
Gjerlev
07-01-2019 18:28:40


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk