Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

40 år

Mandag 7. januar 2019 kl: 08:36

40 år
Dan Nissen - 40 år.


Projekttegner Dan Nissen, Lille Thorupvej 17, Ulstrup, fylder 40 år mandag den 14. januar.

Dan Nisssen stammer oprindelig fra Øster Velling, men havde sin opvækst i Laurbjerg. Han gik på både Laurbjerg skole og Langå skole, hvorefter han fik sin uddannelse HTX og EUX-tømrer i Randers. Han stod i lære hos Haslund Byggefirma A/S, og han fortsatte her efter udstået læretid.

Under byggeriet af Nordisk Film Biografer på Thors Bakke var han formand, og det gav ham lysten til at læse videre. Derfor blev det 3 ½ år i Ålborg til uddannelsen til bygningskonstruktør / Constructing Architect. Med denne uddannelse i bagagen kom Dan Nissen tilbage som projektleder i Haslund Byggefirma A/S.

Han har nu taget springet til noget andet, og med en otte måneders undervisningsperiode hos Tradium i tømrerafdelingen er han den 3. december 2018, startet som projekttegner hos DS Flexhal i Hobro.

For godt 3 år siden blev Dan Nissen optaget i Dansk Broder Orden i Kristrup, hvor han føler sig godt hjemme, han er med i logens fritidsjagtklub. Derudover er hans svigerfar Børge Lykke Christensen, Vorup, ledende mester på arbejdsstedet.

Dans store fritidsinteresse er at lave skulpturer i træ med motorsav (DNcarving). Udover at undervise i samarbejde med LOF i Langå, deltager han også i festivaler og konkurrencer i Danmark og Tyskland.

Dan Nissen er gift med Kirsten Lykke Nissen, der er centerleder på Vorup Plejehjem. I ægteskabet er der børnene Isabell og Nicklas.
Familien er bosat ved Ulstrup på et nedlagt landbrug med æble- og juletræer, samt ride- og crossbane, så der er noget at se til.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Ny S-formand
- Paderuplærer modtager endnu en pris
- 50 år
- Ny formand for Socialdemokratiet Langå og Omegn
- 90 år
- Kongelig belønningsmedalje til Ellen
- Hun skal lede friplejehjemmet
- 80 år
- 40 års jubilæum
- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- 40 års jubilæum
- 40 års jubilæum

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
-
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk