Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Arbejdsmarkedschefens store dag

Fredag 7. december 2018 kl: 17:38

Mange andre steder i Danmark kigger man hver gang på dig og Randers, sagde direktør Steinar Eggen Kristensen. Foto: Kurt Helge
Mange andre steder i Danmark kigger man hver gang på dig og Randers, sagde direktør Steinar Eggen Kristensen. Foto: Kurt Helge

Arbejdsmarkedschefens store dag
Vellidt og populær er Ole Andersen, selv om han har ansvaret for en række områder, som ofte betegnes som øretævernes holdeplads. Foto: Kurt Helge
Hvor der er hjerterum, er der husrum, siger et gammelt ordsprog. I så fald var der masser af hjerterum omkring arbejdsmarkedschef Ole Andersen, da Randers kommune fredag eftermiddag markerede hans 25 års jubilæum.

Kantinen på Regimentvej var nemlig proppet til bristepunktet med tidligere og nuværende kolleger, samarbejdsparter og politikere, der mødte op for at sige til lykke til den populære arbejdsmarkedschef.

Vellidt og populær er Ole Andersen uden tvivl, selv om han har ansvaret for en række områder, som ofte betegnes som øretævernes holdeplads. Jobcentret, sprogcentret, integration, sygedagpengeopfølgning, ydelseskontoret, borgerservice, uddannelseshuset, udviklingshuset og Jobcenter Randers Erhverv er de områder, som Ole Andersen har ansvaret for.

”Du er en rigtig dygtig fagmedarbejder, en fin chef for de 450 ansatte indenfor dit område og en god kollega i chefgruppen. Dit sociale engagement fornægter sig ikke. Feriecamp Randers for socialt udsatte er blot et eksempel på det, og der kunne nævnes mange andre”, sagde direktør for Social og Arbejdsmarked, Steinar Eggen Kristensen, der roste Ole Andersen for hans arbejdsomhed og iderigdom omkring det at finde de rigtige løsninger, når der f.eks. er sociale reformer og lovændringer:

”Mange andre steder i Danmark kigger man hver gang på dig og Randers. Du har ydet en stor indsats gennem de 25 år, og vi ønsker alle, at du bliver ved i mange år endnu”, sagde Steinar Eggen Kristensen, der nævnte, at Ole Andersen, da han i 1998 blev udnævnt til arbejdsmarkedschef, havde 70-80 ansatte under dig. I dag er der 450.

Ole Andersen er en beskeden mand, men ingen tvivl om, at han var glad for direktørens roser – som også faldt i form af en buket og en check.

Mest af alt var Ole Andersen glad for at hilse på de mange kolleger, der bl.a. omfattede den række af chefer, som han selv har arbejdet under i sin tid i Randers, hvor han startede som konsulent og altså i 1998 blev chef.

Af Kurt Helge

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Tre biler i harmonikasammenstød
- Burlund går efter Bruxelles
- Forældrene er mere tilfredse med folkeskolen
- Fodboldfans sigtet
- Frø pop up i Kulturhuset
- Lær at pode de gamle sorter
- 75 år med soroptimister i Randers
- Derfor gnistrer det på jernbanen i Randers
- Masser af mennesker, men færre stande på messen
- Narkosigtelser til to bilister
- Kristendemokraterne på messe med det gode liv
- Mød SF på Randers Messen

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk