Klik venligst
Klik venligst-Klik venligst

Asylstop og hjemsendelser er det eneste rigtige

Fredag 7. december 2018 kl: 09:59

Asylstop og hjemsendelser er det eneste rigtige
Nick Zimmermann, Danmarksgade 15, Randers - byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Randers. Folketingskandidat.
LÆSERBREV Af Nick Zimmermann, Danmarksgade 15, Randers - byrådsmedlem for Dansk Folkeparti i Randers. Folketingskandidat.

Enhedslistens Helle Nielsen har i et læserbrev (RANDERSiDAG.dk, 04-12-2018) bemærket, at jeg skriver meget om udlændingestramninger, og det er fuldstændig korrekt.

Udlændingestramninger er nemlig min mærkesag nummer et, og det suverænt vigtigste emne for Danmark. Dansk Folkeparti kæmper i forvejen en brav kamp for at opretholde det Danmark, vi kender og elsker. Nu må de andre partier vågne op og se, at hvis vi ikke får et asylstop og påbegynder hjemsendelser, får vi kun endnu sværere ved, at få vendt den udvikling, vi har set de sidste mange år med kriminalitet, utryghed, parallelsamfund og svimlende økonomiske udgifter.

På opfodring fra Helle Nielsen, vil jeg også nævne det nye udrejsecenter, der kommer på Lindholm, som er en vigtig brik i at bevare Danmark som et godt og trygt land for alle os danskere og ikke skabe tilstande som i Sverige.

Det smarte ved at placere udrejsecenteret på en ø er nemlig, at beboerne ikke kan lave kriminalitet i området på samme måde, som hvis de bor på fastlandet. Hvis de skal ind til fastlandet, kan de kun komme med en færge. Derfor er det jo nemt for politiet at overvåge, hvad de laver. Med andre ord kan de ikke foretage sig meget, uden at der bliver holdt øje med dem.

Beboerne på det nye udrejsecenter kommer ikke til at være afviste asylansøgere, der ikke vil samarbejde med myndighederne om at rejse hjem. Det er tværtimod bundkriminelle udlændinge, der er blevet dømt til udvisning, som desværre ikke kan sendes hjem, og ikke mindst syrienkrigere, altså terrorister.

Det er altså ikke nogle stakkels uskyldige mennesker, som man kan få indtryk af, når man hører på dele af venstrefløjen, tværtimod. Det er nogle særdeles farlige udlændinge, der skal holdes godt øje med. Koster det så penge at etablere et nyt center på en ø? Ja, selvfølgelig. Men ikke-vestlig indvandring, især fra muslimske lande, koster os 36 milliarder kr. årligt. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at det nye udrejsecenter er en god investering på længere sigt.

Det handler om Danmarks sikkerhed.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Medarbejderes brug af sociale medier
- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk