Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum

Torsdag 6. december 2018 kl: 11:09

Arbejdsmarkedschef fejrer 25 års jubilæum
I årenes løb har Ole Andersen haft en central rolle i implementeringen af store reformer og masser af lovændringer.
Ole Andersen har om nogen fingeren på pulsen, når det gælder beskæftigelses-området i Randers Kommune, og nu kan den 56-årige arbejdsmarkedschef fejre 25 års jubilæum.

Han er chef for godt 450 ansatte og har stået i spidsen for at implementere et utal af reformer og regelændringer på beskæftigelsesområdet.

I anledning af jubilæet er der åbent hus fredag den 7. december fra kl. 13.00-16.00 i Kantinen på Randers Kaserne.

Blandt kolleger bliver han beskrevet som rummelig, loyal og faglig dygtig. Og i år er det 25 år siden, at den nu 56-årige arbejdsmarkedschef Ole Andersen blev ansat i Randers Kommune.

Alt er forandret
"Der er sket en fantastisk interessant udvikling på beskæftigelsesområdet i de 25 år, jeg har været her. Stort set alt er forandret, og det har været spændende at være en del af. Det er nok også derfor, jeg er blevet hængende," siger Ole Andersen og uddyber:

"Tidligere var der ikke den store politiske bevågenhed, men i dag har beskæftigelsesområdet enormt stor betydning for den samlede kommunale økonomi. Det betyder også, at der er kæmpe forventninger til vores arbejde. Nogle gange også modsatrettede forventninger, og spændvidden i holdningerne til det, vi laver, synes jeg er interessant at manøvrere i.

Et nemt job
I årenes løb har Ole Andersen haft en central rolle i implementeringen af store reformer og masser af lovændringer på beskæftigelsesområdet. Ikke mindst i 2009, hvor kommunerne overtog ansvaret fra staten for alle dagpengemodtagere. Vel at mærke på et tidspunkt, hvor finanskrisen for alvor begyndte at sætte sine spor på arbejdsløsheden. Men spørger man Ole Andersen, hvordan man håndterer sådan et ansvar, er svaret rimeligt enkelt.

I anledning af jubilæet er der åbent hus fredag den 7. december fra kl. 13.00-16.00 i Kantinen på Randers Kaserne.

"Læren af at være det samme sted i 25 år er, at man skal sørge for at have nogle gode direktører og selv sørge for at ansætte nogle dygtige ledere. Så er det faktisk et ret nemt job," siger han.

Fokus på unge
I de seneste år har Ole Andersen stået i spidsen for Randers Kommunes implementering af gennemgribende reformer inden for både førtidspension og fleksjob, dagpenge, kontanthjælp og sygedagpenge. Og så har han været en af drivkrafterne i at få skabt en samlet indsats overfor unge i Randers.

"Vi har fået samlet ungeindsatsen på Tradium, og det giver en uddannelsesrettet og helhedsorienteret indsats overfor unge. Vi har haft en vision, der hedder Randers Uddanner Alle Unge, og det er faktisk realiseret. Det er jeg stolt af," siger Ole Andersen.

* Ole Andersen begyndte karrieren i Randers som konsulent, da han kom hertil fra en stilling som sekretariatsleder i Rudkøbing Kommune. I 1996 blev han leder af den daværende flygtningesektion, før han den 1. januar 1998 blev udnævnt til arbejdsmarkedschef med ansvar for beskæftigelsesindsatsen. I dag er han desuden chef for Borgerservice.

Ole Andersen er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet i 1989. Privat bor han i Randers med sin hustru og har to børn.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Nyuddannede pædagogiske assistenter
- 40 års jubilæum
- 40 års jubilæum
- Ny revisionschef i Sparekassen
- Skolechef bliver udviklingschef for skolerne
- Randers ansætter ny bibliotekschef
- 40 års jubilæum
- Ny IT- og robot-udvikler
- Tilbage til Sparekassen
- 40 år
- Randers ansætter erfaren sekretariatschef
- Nyuddannede social- og sundhedshjælpere

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk