Klik venligst
Klik venligstKlik venligstKlik venligst

Regeringen styrker den stramme udlændingepolitik

Tirsdag 4. december 2018 kl: 18:22

Regeringen styrker den stramme udlændingepolitik
Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Randers SØ - medlem af Folketinget (V). Valgt i Østjylland.
LÆSERBREV Af Michael Aastrup Jensen, Dybdalen 12, Randers SØ - medlem af Folketinget (V). Valgt i Østjylland.

Med dette års finanslov gør vi endelig op med kriminelle udlændinge. Alt for længe har områderne med udrejsecentre været udsat for indbrud, vold og anden kriminalitet. Med denne finanslov, sender vi de kriminelle udlændinge, der skal udvises, ud på en ø, så de ikke er til fare for resten af samfundet.

Udrejsecenteret skal huse de mest hærdede kriminelle og fremmedkrigere i Danmark. Formålet er at få skabt tryghed for borgere, der bor tæt på udrejsecentre rundt til landet samt isolere kriminelle udlændinge fra resten af landet. Derudover sætter vi nu loft over antallet af familiesammenføringer om året. Vi har i øjeblikket den laveste tilstrømning af asyllandssøgere, men vi er nødt til at have redskaberne til at reagere, hvis en strøm af asylansøgere igen rammer Danmark.

Det vigtigste ved denne aftale er, at vi gør det klart og tydeligt, at flygtninge skal vende hjem til deres hjemland, så snart det er sikkert for dem at vende hjem. Det er ikke en menneskeret at komme til Danmark og bo. Den dag deres hjemlande er sikre, skal de hjem. Vi har i forbindelse med dette oprettet en ny ydelse kaldet ”hjemrejseydelsen”, der før hed integrationsydelse, og bliver sat ned med 2.000 kr., så det bedre kan betale sig at forsørge sig selv.

Jeg er utrolig stolt over denne finanslov, for den gør det endeligt klart og tydeligt, at udlændinge skal hjem, når det er sikkert for dem. At det ikke er en menneskeret at komme og bo i Danmark, og at kriminelle udlændinge bliver isoleret fra resten af samfundet, så borgerne kan være trygge igen. Det er nemlig fornuftig og nødvendig politik for Danmark.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Medarbejderes brug af sociale medier
- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup

Kommentarer til artiklen:
Ikke statsminister for enhver pris???
Michael Aastrup. Jeg er ked af at læse, at du er stolt over finansloven. Tænkte, venste var et liberalt parti. En øde ø til afviste asylansøgere. Kriminelle? De er åbenbart ikke farlige og må benytte færgen, som måske forhøjer billetpriserne en del, så regeringen og DF er sikre på, at de ikke får råd til at forlade Lindholm. Derudover ændrer integrationsydelse navn til hjemsendelsesydelse og bliver nedsat. Forstår ikke, hvordan Venstres politikere kan se sig selv i øjnene i spejlet. Prognosen for fv19 giver ikke venstre fremgang, heldigvis. Løkke vil ikke være statsminister for enhver pris. Hvilken pris? Tænker, at finansloven var for en høj en pris. Jeg vil ikke offentligt skrive, hvor lavt jeg mener, venstre er sunket. Nøjes med dette.
Kirsten Lorentzen
Blenstrupvej 30
Blenstrup
04-12-2018 18:47:51


Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk