Klik venligst
Klik venligstKlik venligst-

Indsatsen for ordnede forhold på arbejdsmarkedet styrkes

Tirsdag 4. december 2018 kl: 13:08

Indsatsen for ordnede forhold på arbejdsmarkedet styrkes
Claus Kvist Hansen, Byvangen 81, Horsens - medlem af Folketinget for DF (Randerskredsen).
LÆSERBREV Af Claus Kvist Hansen, Byvangen 81, Horsens - medlem af Folketinget for DF (Randers sydkredsen). Ordfører for social dumping.

Som en del af den netop indgåede finanslovsaftale er regeringen og Dansk Folkeparti blevet enige om at prioritere indsatsen for ordnede forhold på arbejdsmarkedet. Derfor igangsættes og videreføres de initiativer, som bidrager til indsatsen for ordnede forhold. I 2019 afsættes der derfor 13 mio. kr. til Arbejdstilsynets arbejde og derudover er der afsat yderligere 2 mio. kr. til øvrige indsatser inden for området.

Et andet rigtig væsentligt delelement er en styrket indsats på tungvognsområdet. For Dansk Folkeparti har det været afgørende, at få tilført midler til at øge kontroltrykket. Derfor glæder det mig, at vi i 2019 afsætter 5 mio. kr., i 2020 og 2021 10 mio. kr. og i 2022 afsætter vi hele 15 mio. kr. Derudover er vi blevet enige med regeringen om, at vi i EU-regi skal dæmme op for systematisk snyd med cabotagekørsel, som i den grad er ødelæggende for det danske arbejdsmarked.

Og endelig er vi blevet enige om at igangsætte et fælles arbejde, der kan munde ud i nogle drøftelser blandt partierne bag aftalen om en styrket arbejdsmiljøindsats. Drøftelser, der skal finde sted i foråret 2019. Her skal vi blandt andet diskutere, hvordan vi kan sikre en stærk og flerårig indsats i perioden efter 2019. Så vi kan undgå flere kedelige sager, som den vi senest har set i Padborg, hvor chauffører var indlogeret under kummerlige forhold.

* Giv RANDERSiDAG en 'synes godt om' på Facebook - klik her.
* Tilmeld dig vort nyhedsbrev.

© Copyright 2019 RANDERSiDAG.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Del på Facebook   Print siden   Send denne side til en ven  

-

Flere nyheder i denne sektion:

- Medarbejderes brug af sociale medier
- Vi mangler en strammere konkurslovgivning
- Udsigten er blodrød
- Fuhrs politiske prioriteringer
- Cykelby eller bilisternes by?
- Hvad skal vi gøre for at forebygge skolevægring?
- Politik handler om prioriteringer
- Forsøg eller eksperiment?
- En fri Gudenå leverer fisk hvis den får lov
- 'Hun har jo ikke noget tøj på'
- Vorup FB ser lyst på fremtiden
- Åbne veje i Vorup

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Adresse:
 
By:
 
Indtast bogstaverne: ÆØÅ   - dette er for at undgå spam.
Klik venligst
Klik venligst
Nyhedsbrev
E-mail:

Tilmeld
Frameld
Dagens vise ord
Brug RANDERSiDAG
RANDERSiDAG.dk bliver dagligt læst af tusindvis af mennesker, der gerne vil læse om din klubs og forenings arrangement, nyt om og fra din butik, erhvervslivet, læserbreve, omtaler osv.

Vi vil gerne bringe din annonce. En ganske traditionel annonce, eller et annonce-banner, der ligger permanent på netavisen, så længe, du har lyst. Det koster ikke meget, men du gør opmærksom på din forretning døgnet rundt. Der er ledige annoncepladser på hele siden. Priserne starter ved kr. 650 for en hel måned. Vi har annoncepladser til enhver pengepung.

RANDERSiDAG er også på Facebook og har en Youtube-kanal. Hjælp os med at fortælle om din gratis netavis.

Og så har vi samlet alt i én postkasse med én mailadresse:

Mail: info@randersidag.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Mvh. RANDERSiDAG.dk